27 Ağu 2012

Emma Watson Sevgilisiyle Londra'da

'Harry Potter' serisinin başarılı oyuncusu Emma Watson ve erkek arkadaşı Will Adamowicz 26 Ağustos Pazar günü Londra'da yürüyüş yaparken görüntülendiler. 22 yaşındaki genç oyuncu Kirsten Dunst ile başrolü paylaştığı 'The Bling Ring' isimli filminin de çekimlerini sürdürüyor.

6 yorum:

  1. sayfa kurucusu/admin siz bu aralar önemli haberleri göstermiyorsunuz biraz söyleyim mesela Katy perry erkek kardeşinin doğum günü için su parkına gitti ve bikinisinin altı tamamen düştü ve Cody simpson kesin turkiye ye geliyor tarihi belli değil ama kesin ayrıca Katycatler taksimde buluştular daha yazmadığım ve yayınlaömadığınız çok haber var :(

    YanıtlaSil
  2. Bir de admin unutmuşum John mayer katy den ayrılınca saçlarını kestirdi

    YanıtlaSil
  3. olsun bu herkesin başına gelir yine de bloğunuzun hastasıyım ve bayılıyorum <3

    YanıtlaSil
  4. emma watson un haber yerinde katy perry yorumu yapmak af edersiniz ama saçmalıktan öte gidin başka yerde yorum yapın. esnolover arkadaşa katılıyorum bloğunuz gerçekten çok güzel bir sizi takip ediyorum o kadar ayrıca amma watsonun saçları çok hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  5. admin bence onun dediklerini paylaş cody i bilmiyodum ama doğruymuş bunlar önemli bilgiler.?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)