14 Ağu 2012

Demi Lovato'dan Güzellik Tavsiyeleri

Yabancı bir Demi Lovato fan sitesi, Demi'yle güzellik ve saç hakkında röportaj yapmış. Ask.fm hesabımızdan çevirmemiz istenince ben de çevireyim dedim :)

Soru: Saçınız aynı şekilde 2 kez kulalnıyor musun?
Demi: Saçlarımı değiştirmeyi çok seviyorum, bunu eğlenceli buluyorum. Gençken saçlarımı her zaman maviye, mora ve pembeye boyatmak isterdim. Ancak oyunculuk sektörüyle meşguldum ve mavi saçlarla seçmelere gitmek gerçekten zordu. Saç uçlarını boyama trendini duyunca bunu çok sevdim ve sonunda saçlarımı maviye boyayabileceğimi hissettim. Bilirsiniz, saçınızı maviye boyayabiliyorsanız boyarsınız. 
Soru: Bu saçlarını aynı zamanda ilgi çekici tarzlarda kullanıyorsun. Bu konuda hiç endişen oldu mu?
Demi: Kafamın üzerinde bükülen bir şekil yaptım ve ilk anda bundan utanmıştım. Bu saç şeklini sevdiysem de, sevmediysem de bunu bilmiyordum. Bir süre sonra kendimden daha emin hissetmeye başladım. Risk almaktan biraz korkuyordum.

Soru: Şimdiye kadarki favori saç stilin?
Demi: TCA'daki stil. Saçlarım çok yüksek bir at kuyruğu şeklinde toplanmıştı. Saçlarımı hep öne doğru şekillendirirdim çünkü yüzümün yuvarlak oluşundan biraz utanıyordum ve uzun saçın insanı biraz daha uzun hissettiğini düşünüyorum. Ama şuan saçlarımı arkaya doğru şekillendirmeyi seviyorum çünkü kendimden daha emin oluyorum ve bu eğlenceli.

Soru: Saçınla nasıl ilgileniyorsun?
Demi: Saçlarım için yoğun bir bakım uygulamayı çok seviyorum. Wella saç maskesi kullanıyorum ve beş dakika kadar bekletiyorum. Ve yıkamadan önce de bekleyebileceğim kadar bekliyorum. Bunun bir kızın saçları için yapabileceği en iyi şey olduğunu düşünüyorum. Çünkü çok fazla saç yıkama, kafa derinizi çok kuru hale getirir.

Soru: Sen ayrıca inanılmaz bir cilde sahipsin. Sırrın ne?
Demi: Blue Medi Spa adlı spa merkezinde her üç ayda bir yüz bakımı yaptırıyorum. Ve çok fazla su içiyorum. Ama en önemlisi, makyajla uyumamak. Neutrogena cilt mendillerini ve Biore Gözenek Açıcı Peeling'ini seviyorum. Sonra Mario Badescu markalı bir tonik kullanıyorum. Ayrıca Olay Complete All Day UV Nemlendiricisi ile de cildimi nemlendiriyorum. Ve Mario Badescu'dan gece kremleri de kullanıyorum.

Soru: Makyaj yaptığında dudaklarınla ve gözlerinle oynamayı seviyor musun?
Demi: Yaz boyunca, doğal ve taze cildinizi sergilemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden cildimi ön plana çıkardım. Sık sık M.A.C markalı, elmacık kemiklerimi ön plana çıkartacak ve şekillendirecek mineralli bronzlaştırıcı kullandım. Ve daima kaşlarımı alıyorum. Onları tip-top şeklinde tutmayı seviyorum.

Soru: Kaşlarını aldırıyor musun?
Demi: Onları kendim şekillendiriyorum çünkü bir keresinde başkasına yaptırmıştım ve kadın kaşlarımın neredeyse tamamını almıştı. O günden bugüne travmalıyım. Gün boyunca kaşlarımı şekilli tutmak için Anastasia Kaş Kompaktı kullanıyorum.

Soru: Güzellik harcamaların neler?
Demi: Tek harcamam kapatıcı ve fondöten. Make Up For Ever markalı kapatıcıyı Estée Lauder 12 saatlik diğer bir kapatıcıyla karıştırarak kullanıyorum, bu sayede gerçekten tüm gün kalıyor -12 saat-. Fondöten için çok hafif bir şekilde Chanel markalı The Vitalumière Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup.fondöteni kullanıyorum. Kullandığım her şey yerel bir eczaneden temin edilebilir.

Soru: Bronzlaşma spreyleri, manikür, kirpik uzatıcılar?
Demi: Bronzlaşma spreyini yazları turda olduğumda ya da kırmızı halıda bronz görünmeye ihtiyacım olduğunda kullanıyorum. Ama bronzlaşma spreylerini sevmiyorum çünkü spor yaptığım zaman terlediğimde spor sutyeni etrafında beyazlıklar oluşuyor. Ve çizgili bir hal alıyor. Bu hiç hoş durmuyor. Ve manikür yaptırıyorum ama gerçekten çok ucuz manikürcülere gidiyorum. Yüksek fiyatlı manikürcülerin fazla abartıldığını düşünüyorum. Benim tırnak salonum da aynı işi çok iyi bir şekilde yapabilir.

Soru: X Faktör'deki gibi güzellik rutinin ne?
Demi: Saçlarım ve makyajım 1 buçuk - 2 saat arasındaki bir sürede hazır oluyor çünkü hem makyajımı yapıp hem de aynı zamanda rahatlamayı seviyorum. Acele etmeyi sevmiyorum. Ve görünüşümü değiştiriyoruz. Bazen çok doğal, bazense çok sıradışı işler çıkartıyoruz. 

Soru: Makyaj sandalyesinde aldığın en iyi güzellik sırrı neydi?
Demi: Şimdiye kadar kendim için yaptığım en iyi şey, gözlüklerden lense geçmek oldu. Garip evresinden kendinden emin aşamasına geçiyor olmam, bu geçişi hızlandırdı. Acuvue 1-Day Moist marka lensler kullanıyorum.

13 yorum:

  1. Marka vermiş cidden :D Ama Demi Aşktır <3

    YanıtlaSil
  2. ben de lens istiyorum!!! bıktım şu gözlüklerden. aaa!!

    YanıtlaSil
  3. Bebişim benim :p Admin butaya bakıyomusun bilmiyorum ama bi sorum van Niall Horan ve Debby Ryan sevglimi ya da başka bişey?

    YanıtlaSil
  4. Annemin kullandığı makyaj malzemeleri ! HAHAHA :D Bu hoşuma gitti.. I LOVE DEMI <3

    YanıtlaSil
  5. çirkin bi insandan güzellik tavsiyesi almak çok saçma ! :D

    YanıtlaSil
  6. Demi lovatoya cirkin diyen beyinsiz acaba hic aynaya bakmis mi?

    YanıtlaSil
  7. SEN ÇOKMU GÜZELSİN.KİMSEYE YORUM YAPMAK SENİN HADDİNE DEİL !! SEVEBİLİRSİN SEVMEYEBİLİRSİN ONUDA ALLH YARATTI SENİN ONDAN FARKIN NE . ALLAH AŞKINA YA KISKANIYOSUNUZ TAMAM AMA BELLİ ETMEYİN BARİ

    YanıtlaSil
  8. MADEM DEMİ'Yİ ÇİRKİN BULUYORSUN TAVSİYELERİNİ NEDEN OKUDUN OT BEYİNLİ

    YanıtlaSil
  9. demi lovato'nun give your heart a break şarkısı çok güzel, sesi muhteşem <3

    YanıtlaSil
  10. demiye çirkin diyen kişi aynayı elinden bırakcan mı önce !

    YanıtlaSil
  11. oha saçının rengi müthişş ben de istiyoruum :D

    YanıtlaSil
  12. demi gerçekten çok çok tatlı ve güzel bi kız tarzını çok beğeniyorum ve onu seviyorum ona karşı kötü yorumlar yapılması beni rahatsız ediyo lütfen kötü bişey düşünüyosanız kendinize saklayın ona çirkin demeniz sizi daha güzel yapmaz sonuçta :))))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)