18 Ağu 2012

Demi Lovato, Nick Jonas Hakkında Konuştu!

Güzel yıldız Demi Lovato, bir magazin sitesiyle röportaj yaptı. Genç sanatçı röportajında Nick Jonas'tan, şarkısının Glee'de söylenecek olmasından ve daha birçok şeyden bahsetti.

 Acuvue 1 Gün rehberlik deneyimi nasıldı? 
 Gerçekten çok iyiydi. Biriyle birlikte işe gitmem, onun hayallerini takip etmesine yardım etmem, kabuklarından dışarı çıkmalarını sağlamam ve kendilerine güvenlerini artırmam gerekiyordu. Bunları bir insana yapabilmek harika, çünkü bunu gençken birinin bana yapmasını gerçekten isterdim. Bu gerçekten harikaydı ve Acuvue birlikte çalışması inanılmaz bir marka. Çok tatlılar ve evrendeki en iyi bağlantılara sahipler. Bundan 4 yıldır onlarlayım ve onlar en iyisi.
 Şanslı kişiye sahnenin arkasını göstermen gerçekten müthiş görünüyor. Bunu bir şekilde bütün hayranlarına yapabilmeyi ister miydin?
 Evet, yapabilmeyi isterdim. Bütün hayranlarıma bunu yapabilmenin biraz imkansız olduğunu düşünüyorum ama onlara, şanslı kişiye yaptığım gibi ipuçları verebilirim. Kendine güvenmek anahtardır. Benim hayranlarım iyi şekilde çılgındır. Ne olursa olsun arkamdalar. 
 Pretty Little Liars hayranı mısın?
 Hiç izlemedim ama ilk iki kitabını okudum. İzlemeye ilk sezonun ortasından başlamayı istemeyen insanlardanım çünkü bütün geçmişi, bütün arka plandakileri ve bunun gibi şeyleri bilmeliymişim gibi hissediyorum. Bu yüzden hiç izlemedim. Ama izlemeyi çok istiyorum! Bütün sezonları iTunes'dan indirip iki hafta içinde izlemeyi düşünüyorum.
 Televizyondan konuşmuşken, şarkının Glee dizisinde olacağını duyduk!
 Evet, riskler alıyorum, yeni şeyler deniyorum ve bu sayede eğlenmeye ve yenilenmeye çalışıyorum. Farklı renk saçlara sahip olmak her zaman eğlenceli olmuştur. Görünüşümü ve stilimi sıklıkla değiştiriyorum. Kolayca sıkılabiliyorum. Şuan sadece oynuyorum. 
 Saçlarını üstten toplamayı kullanışlı buluyor, seviyor musun?
 Bunu o kadar sık kullanmıyorum. Şaka yapıyorum, şuanda bile saçım böyle. Toplanmış saçlar çok kolay oluyor ve özellikle yaz aylarında çok kullanışlı. Dışarısı sıcak. Uzun saçlara sahipseniz koku yapabilir, çok dağınık gözükebilir ve başa çıkması zor olur. Bu yüzden saçımı mümkün olduğunca üstten topluyorum ve bunu seviyorum. Bunun eğlenceli ve şuan moda olduğunu düşünüyorum.
 Nick Jonas'la düet yaptığın videoyu gördük! Bu nasıl gerçekleşti?
 Gerçekten şahaneydi. Son zamanlarda onunla yeniden konuşuyorum ve öyle özel bir arkadaşlığa sahibiz ki... O inanılmaz bir arkadaş. Hayatımda onunla olduğu gibi müzik yoluyla kendime bağlı hissettiğim kimse yok. Birlikte gerçekten harika çalışıyoruz. Bazen sanki o benim oldukça eğlenceli ve çılgın olmayan erkek versiyonummuş gibi hissediyorum. Evet, mükemmel bir arkadaşlığımız var. Ve o benim konserime geldiğinde birbirimizi çok uzun süre görememiştik ve ben "Hey, bir süredir görüşemediğimizi biliyorum ve eğer istersen, bence eski zamanlardaki gibi birlikte sahneye çıkmamız çok eğlenceli olur. " dedim. O da "Elbette!" cevabını verdi. Gerçekten çok iyi bir performanstı.

 X Faktör'de neler oluyor?
 Bunu 12 Eylül'de göreceksiniz. Sezonun ilk gösterim tarihi bu ve bence bu gerçekten müthiş olacak. Düzen farklı, bu yüzden bu, şuan televizyonda gösterilen diğer ses yarışmalarına benzemiyor. Bu aynı zamanda genç, taze ve daha heyecanlı.
 Bunlar için gergin misin?
 Tabii ki gerginim! Harika zaman geçirdim ve seçmeler yada bunun gibi yerlere giderken kendime güvenim tam yerindeydi. Gergin olmaya ihtiyacım olduğunu sanmıyorum, ancak yeni bir projeniz çıkacağı zaman doğal olarak gergin oluyorsunuz. 

1 yorum:

  1. harikaydı çok saolun hergün en az 2 kere sitenize girip demi lovato haberleri warmı diye bakıyorum harikasınız.. :) :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)