13 Ağu 2012

David Guetta ''Born This Way Beni Hayal Kırıklığına Uğrattı''

'Nothing But the Hits' albümüyle büyük bir başarı yakalayan ünlü DJ David Guetta, Lady Gaga'nın en son çıkardığı 'Born This Way' albümü ile ilgili konuştu. Aslında röportajı okuduğunuzda size de David Guetta'nın Lady Gaga ile şarkı yapmak istediği kanısına varıcaksınız. Guetta, Gaga'dan daha iyisini bekliyor!
Aslında son albümü 'Born This Way' ile Lady Gaga'yla harika birşeyler yapabilirdik. Ve son albümü beni hayal kırıklığına uğrattı. O harika bir sanatçı ve kalıcı olmayı çok hak ediyor aynı ilk albümü 'The Fame' de yaptığı gibi.  

5 yorum:

  1. Bir genc olarak diyorum ki Born This Way son zamanlardaki en iyi album! Ve bir little monster olarak diyorum ki Gaga nin David Guetta ya ihtiyaci yok. Gaga nin sarkilarinda mesaj var hep. David guetta DJ. Hic sansi yok.

    YanıtlaSil
  2. Lady Gaga gan nefret ediyorruuum

    YanıtlaSil
  3. david guettaya bir yönden katılıyorum bir yönden katılmıyorum born this way albümü the fame yada the fame monster a göre ilgi görmedi ki bence de lady gaga daha iyisini yapabilirdi born this way albümünde lady gaga artık bir şeylerin farkına vardığı için sürekli mesaj niteliğindeydi ama bad romance poker face telephone kadar ilgi görmedi şarkılar...şu yönden katılmıyorum dünyanın sayılı iyi djlerinden biri olmak david guetta ile çalıştırmayı gerektirmez o olmadan da güzel şarkı ritimleri yapılabilir

    YanıtlaSil
  4. lady gaga bir şeytannn

    YanıtlaSil
  5. adam illa benle çalışsında dememiş.güzel bir şey yapabilirdik demiş.The fame gelmiş geçmiş en iyi dans albümlerinden.zaten born this way billboard 200 listesinde 35 hafta zor durdu(albümü ucuz fiyatlara satarak)the fame albümü 135 hafta yani küsüratı anca ediyor çok doğru demiş.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)