29 Ağu 2012

Carly Rae Jepsen ''Kimse Britney Spears'ın Yaptığını Yapamaz''

'Call Me Maybe' şarkısıyla tüm dünyada adını duyuran Carly Rae Jepsen Kanada'nın en çok satılan 'Fashion' dergisinin Ekim ayının kapağında yer alıyor. 26 yaşındaki şarkıcı dergiyle yaptığı röportajda 'Geleceğin Britney Spears'ı sen misin?' sorusunu yanıtladı ve daha başka şeylerden de bahsetti;
Sence sen geleceğin Britney'i misin ? Onu çok beğendiğini duyduk.
Kimse Britney'nin yaptıklarını tekrardan yapamaz. Bu sektörde harika bir iş yaptı. Ben sadece elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Carly Rae olacağım.
Nasıl erkeklerden hoşlanırsın peki ?
Kesinlikle kötü çocuklara karşı bir ilgim var, ama tabi bunun altında yatan iyi bir kalbide olmalı. İlgi göstermesini istiyorum bana karşı - bu benim için çok önemli.
18 Eylül de çıkacak olan yeni albümü 'Kiss' hakkında ;
Yeni şarkılarım Versace ve Moschino'nun kıyafetleri gibi. Sanki müchevherle kaplı, renkli, romantik ve  parlıyor.

5 yorum:

  1. İnanmıyorum!!Carly Jae'i daha çok sevdim ve çok haklı,Britney'in yaptığı işleri kimse yapamaz! :D

    YanıtlaSil
  2. Bu benim görüşüm ve benim zevkim ama bence Carly Rae Jepsen daha iyi. Britney'in müzik tarzını pek sevmiyorum. Bence Carly gelecekte en iyisi olabilir.

    YanıtlaSil
  3. Mütavazi davranması bence daha hoş çünkü orada böbürlenedebilirdi helal olsun carly rae jepsen

    YanıtlaSil
  4. carly, britney in oynanmış yapmacık sesinden çok daha iyi <3

    YanıtlaSil
  5. Carly Rae Jepsen daha mı iyi? Carly Britney'in oynanmış yapmacık sesinden çok daha iyi? Bunlar nasıl yorumlar affedersiniz? Sevmiyorsanız bile saygı duymalısınız ki Britney'in sesi berbat denilecek kadar kötü değil. Ayrıca konserlerinde playback yapması sesinin kötü olduğu anlamına gelmez, açın bi youtube'u da araştırın. Carly de doğru olanı söylemiş. Britney müziğe 13 yılını verdi ve hala ayakta, kim yapabilirdi ki bunu? Kimseyle kavga etmek istemiyorum, amacım bu değildi ama söylenmsi gereken şeyleri söyledim. İkisi de harika sanatçılar ama Carly'nin de dediği gibi, ne Carly, ne de başka biri Britney Spears gibi birinin yerini tutabilir, bunu kimse de değiştiremez. Haber için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)