1 Ağu 2012

Biraz Da Francisco Lachowski!

Hep haber hep haber nereye kadar efendim. Biraz da burdan yakalım ve Francisco Lachowski gerçeğine kucak açalım. Tanımayanlar için, kendileri dünyanın en tatlı, en sevimli ve aynı zamanda en seksi modeli olur. Tabi ki bu göreceli ama lütfen yani tekrar bir bakın isterseniz. 91 doğumlu ve Polonyalı bir baba ile Portekiz, Alman asıllı bir annenin şaheseri. Kendisi de Brezilya'da doğmuş orası ayrı. Az önce Youtube'da gezinirken bir fan videosuna rastladım ve kendimi şu an bunları yazarken buldum. İzleyin, izlettirin. Günde üç defa, birer ölçek Francisco Lachowski hiç fena gitmez haberiniz olsun. Lady Gaga'nın deyimiyle de ciddi anlamda that boy is a monster!

11 yorum:

  1. gey olduğunu söylüyolar doğru mu ?

    YanıtlaSil
  2. hayır gay değil sevgilisi var belki ayrılmışlardır bilmiyorum ama uzun süreli bir ilişkisi vardı

    YanıtlaSil
  3. Hayır hala birlikteler. İnstagramda falan var fotoları. Çok da uzun zamandır birlikteler

    YanıtlaSil
  4. çok tatlı bi şeysin sen yaaa

    YanıtlaSil
  5. Bizim Çağatay (Ulusoy) daha yakışıklı.

    YanıtlaSil
  6. bence böyle türkiyede tanınmamış kişilerin haberlerinini yaparak bize tanıttığınız için teşekkürler ben tanıyorum Francisco yu ve çok seviyorum haberini sitenizde ilk defa gördüm ve çok sevindim lütfen daha çok ünlülün haberi :D

    mesala Luca Hänni <-- <3 <3

    YanıtlaSil
  7. Yabancıların Francisco Lachowski'si var. Bizdede Çağatay Ulusoy. :(

    YanıtlaSil
  8. Çağatay o kadarda yakışıklı değil (bence HİÇ DEĞİL)
    IAN SOMERHALDER VE JOSEPH MORGAN BİR TANE. ÇU kim ?

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)