16 Ağu 2012

Beyonce'nin 'I Was Here' Şarkısı 19 Ağustos'da Çıkıyor

Doğumdan sonra müzik hayatına yeniden dönen diva Beyonce Knowles 'I Was Here' şarkısını 19 Ağustos Pazar günü yayınlayacak. Ayrıca Beyonce'nin 19 Ağustos'u seçmesinin bir nedeni daha var. 19 Ağustos 2003'de korkunç bir gün yapılmıştı. O gün Irak'ta Baghdad bombalanmıştı ve sonra o gün yani 19 Ağustos 'Dünya İnsanlık Günü' olarak kabul edilmişti. Beyonce bu duruma çok üzüldüğünü ve önem verdiğini göstermek için şarkısını o gün yayınlamak istemiş. Şarkının türkçe çevirisini buradan okuyabilirsiniz. Diane Warren tarafından yazılan şarkı Beyonce'nin en son çıkardığı '4' albümünde yer alıyor. Beyonce şarkısı hakkında şunları söyledi;
Hepimiz haber başlıklarını görüyoruz ve düşünüyoruz 'Gerçekten yardım etmek için ne yapabiliriz?' 'Dünya İnsanlık Günü' bir değişim yaratmak için bizim için bir imkandı.

9 yorum:

  1. I was here ne demekk????

    YanıtlaSil
  2. 'Burdaydım' demek. Şarkının çevirisini okuyabilirsin link verdim haberde.

    YanıtlaSil
  3. BEYONCE DIVA. ı was here çok anlamlı bi şarkı her roseland dvd'sinde her izlediğimde ağlıyorum beyhive olmkatan gurur duyuyorum.

    YanıtlaSil
  4. ı was here şarkısı çıkıyor derken zaten çıkmamışmıydı ?

    YanıtlaSil
  5. Beyhive olmaktan hepimiz gurur duyuyoruz. Böyle duyarlı bir Divamız oluğu için çok mutluyum.

    YanıtlaSil
  6. Beyoncé gerçekten de bir Queen.

    YanıtlaSil
  7. Beyonce'nin en güzel şarkılarında "I Was Here"nin böyle güzel bir amaç için 19 Ağustosta çıkarması gerçekten çok anlamlı. Queen Bee.

    YanıtlaSil
  8. Geçen gün twitterda TT olduğu gibi ; Beyonce Is The Queen Of Everything <3

    YanıtlaSil
  9. 'I was here' şarkısı sadece albümde vardı. Ama 19 Ağustos da single olarak satışa çıkıyor :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)