11 Ağu 2012

Austin Mahone'un 'Say Something' Şarkısını Dinleyin

Justin Bieber gibi internet sayesinde ünlü olan Austin Mahone'un Haziran ayında çıkardığı 'Say Something' şarkısı Disney radyosunda bir numaraya yükseldi! 16 yaşındaki Miami'li şarkıcının bu başarılarının umarız devamı gelir. Sizce Austin de Justin Bieber gibi kısa bir süre içerisinde dünyaya adını duyurabilecek mi ?

11 yorum:

  1. Austin nın sitenizde haberi az yapılıyo ama ben onu çok seviyorum bebiş

    YanıtlaSil
  2. Austin'i gerçekten sevmiyorum. Çocuk Justin'i taklit ediyor bunu göremeyecek kadar kör müsünüz. Saçlarından tut çoraplarına kadar taklit ediyor. ve ünlü(!) olmasının nedeni Bieber gibi görünüyor olması. Austin'in kendi tarzı yok. Ama Justin bulunduğu noktaya kendi tarzı ile geldi. Bu çocuğu Justin ile karşılaştırmak onun ödüllerine ve başarılarına hakaret olur.

    YanıtlaSil
  3. Bn cok unlu olacagini zannetmiyorum. Cunku justin saclari sesi ve tarziyla geldi oda aynisini yapmaya calisiyor bnce coook unlu olamz

    YanıtlaSil
  4. bilemiyorum jb kadar ünlü olamayacağı kesin ama kendi çapında ilerleyecektir. :)

    YanıtlaSil
  5. Ama şarkısı gerçekten başarılı

    YanıtlaSil
  6. Justin swag bu da onun kopyası işte.Ama tatlı ;)

    YanıtlaSil
  7. Justindan daha iyi Belieber kaybolun

    YanıtlaSil
  8. 14 Ağustos 2012 04:07'de yorum yapan , sen kaybol Justin özentisi çocuk heryeri davranışları dans edişi falan heep Justin!'!!! Justin sayesinde,onun tarzıyla tanıyoruz onu.! Justin kadar yükselemez o Justin kim O kim yaaa! Ayrıca Belieber'lik ayrıcalıktır. <3

    YanıtlaSil
  9. Austin Justin Bieber özentisi değil öncelikle bunu aklınıza sokun. Çocuk Justin'i idolü olarak görüyor ve onun peşinden gidiyor. Ama sizin gibiler tabii ki bunu özentilik olarak algılıyor. Tamam belki Justin kadar ünlü olamaz ama ileride iyi bir yere gelecek bence.

    YanıtlaSil
  10. Austin özenti falan değil bunu aklınıza sokun.O kendi yolundan ilerliyo ve Justin kadar ünlü olamaz tabiki de ama yine de başarılı biri.Ve onu çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  11. mahomie ve belieber ım. <3 justin bieber hep gönlümüzün bir numarası bunu unutmayalıımm ben miray.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)