3 Ağu 2012

Ashley Benson'ın Başına Gelen Talihsiz Kaza

Pretty Little Liars dizisinin başrol oyuncularından Ashley Benson, Batı Hollywooda ki Chateau Marmont otelinden ayrılırken talihsiz bir kaza yaşadı. 22 yaşındaki genç oyuncu otel çıkışında arabasına doğru yol alırken yanlışlıkla ayağı takıldı ve yere düştü. Güzel oyuncu hiç bozuntuya vermedi hatta kendisi bile güldü sonra toparlandı ve gitti. Bazı kaynaklar sarhoş olduğunu söylüyor ama Ashley sarhoş değildi.

8 yorum:

  1. Oyy kıyamam <3 Canı acımışmıdır :( <3

    YanıtlaSil
  2. düşerken bile gülüyooor :)

    YanıtlaSil
  3. ulan ne güzel düşüyor benim kollarıma düşse böyle

    YanıtlaSil
  4. Gerizekalı mısınız ya bunu haber yapiosnuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadsslar siz bu siteye hakaret edemezsiniz bu site en güncel sitedir ve calısanları isinde cok iyi emeğe saygı biraz!!!

      Sil
  5. Nasıl sarhoş degilmis ya sacmalamayn :D

    YanıtlaSil
  6. Bizim işimiz haber yapmak. Bizi yargılayamazsınız. Her site yapmış üstelik yapmayınca da 'Neden Ashley haberi yok' diye soruyorlar. Biz sizin keyfinize göre haber yapmıyoruz. İstediğimiz haberi yaparız. Bu blogun yazarları biziz! Bu arada evet Ashley sarhoş değildi. Kendisi daha sonra söyledi. Ve arabasını kendisi sürdü. Alkollü olsa izin vermezlerdi.

    YanıtlaSil
  7. Millet düşüyor haber oluyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)