28 Ağu 2012

Ashley Benson PLL ve Spring Breakers'tan Bahsetti!

Sevilen dizi Pretty Little Liars yıldızı Ashley Benson, yabancı bir magazin sitesine uzun bir röportaj verdi. Röportajında çoğunlukla başrolünü oynadığı dizi Pretty Little Liars ve yeni filmi Spring Breakers'tan bahseden Ashley, örnek aldığı kişi sorusunu da yanıtladı.

Soru: Pretty Little Liars'ta en son Hannah ve Caleb zor bir ayrılık yaşadı ancak tekrar bir araya gelebilecekler gibi görünüyor. Sence onlar için hala ümit var mı?
Ashley: Evet, yani Hannah ve Caleb birbirlerine çok bağlı. Karşılaştıkları zorluklar ne olursa olsun daima bir araya geleceklerdir. Yani eminim ki onların birlikte bir gelecekleri var.

Soru: Gerçek hayatta ayrılığı kolay atlatmak için neler yaparsın?
Ashley: Bunun tek çaresinin yalnız olmamak, arkadaşlarla birlikte takılmak, kız kıza zaman geçirmek olduğunu düşünüyorum. 

Soru: Dizideki karakterin sır saklamada gerçekten çok iyi, peki sen gerçek hayatta sır saklamakta iyi misin?
Ashley: Oldukça iyi olduğumu söylemek isterdim. Yani büyük bir ağzım var ama önemli şeyleri kendime saklayabiliyorum!

Soru: Hannah'nın yaşlarındayken Ali'ye benzeyen arkadaşların oldu mu?
Ashley: Ben gençken, inek öğrenci değildim ama dışlanmış gibiydim. Çünkü bu endüstirinin içindeydim. Bir aralar popüler gruptaydım ama sonra beni o gruptn attılar ve beni eğlence kaynağı yaptılar. Hayatımı, Ali'ninkiyle benzer şekilde perişan yaptılar.

Soru: PLL'deki kızların hepsi oldukça trend giyiniyor. Senin gerçek hayattaki tarzın nasıl?
Ashley: Sıkça botlar ve deri ceketler giyiyorum. Aynı zamanda kaliteli elbiseleri de giyiyorum, oldukça eğlenceliler.

Soru: Cadılar Bayramı bölümünün geçmiş yılların en çok izlenen bölümü olacağını düşünüyor musun?
Ashley: Evet, evet, evet. Cadılar Bayramı bölümü mükemmel! Adam Lambert konuk oyuncu olarak geliyor, çok havalı kostümlerimiz var ve bu yıl çok eğlenceli bir konsept var. Bu aslında gerçekten korkutucu! Mükemmel gibi. 


Soru: Başrol oyuncularınızdan Lucy Hale, geçtiğimiz haftalarda bir müzik sözleşmesi imzaladı! Bu senin de ileride ilgilenebileceğin bir şey mi?
Ashley: Evet, ancak eğer bunu yaparsan bir film karakteri sayesinde yapmak isterim. Hiçbir şeyle piyasaya sürülmek istemiyorum ama şarkı söylemeyi çok seviyorum! Bir albüm çıkartmak istemiyorum ama şarkı söyleyebileceğim bir film güzel olabilir.

Soru: Bir PLL filmi olabileceğini düşünüyor musun?
Ashley: Bilemiyorum. Bu konu hakkında hep dedikodular vardı. Şuanda güzel bir düşünce gibi geliyor, gerçekleşirse daha da iyi olabilir. Bu gösteriyi iyi bir yolla bütünleştirebilir!

Soru: Bu yılın başlarında, Spring Breakers adlı filmde oynamıştın. PLL dışındaki bir filmde oynamak eğlenceli miydi?
Ashley: Evet, eğlenceliydi. Çok mükemmel bir deneyimdi. Bu, kesinlikle yaptığım her şeyden çok farklıydı. Daha belirgin ve daha serseriydi. Çılgın bir karakteri oynuyordum ama bu eğlenceliydi. Çünkü kariyerim boyunca hep aynı tarz karakterleri canlandırmıştım. Bu rol, gerçekten sevdiğim bir roldü. İyi bir senaryo vardı ve Harmony ile çalışmak çok zevkliydi. Bütün ekip inanılmazdı. Gerçekten eğlenceliydi!

Soru: Filmdeki favori sahnen hangisi?
Ashley: Bütün sahnelerin çok eğlenceli olduğunu düşünüyorum. Silah taşımamı gerektiren çok fazla sahne vardı bu yüzden, büyük ihtimalle soygun sahneleri daha eğlenceliydi!

Soru: İnsanların filmi gördüklerinde verecekleri tepki konusunda endişen ya da heyecanın var mı?
Ashley: Bu konuda gerçekten heyecanlıyım. Filmin bir çok insanı şoka uğratacağını düşünüyorum. Hayranlarım genellikle gençlerden oluşuyor, bu yüzden bir çoğu filmi izleyemeyecek. Ama izleyebilenlerin gerçekten beğeneceğini düşünüyorum. Bu gerçekten şok edici bir film ve bunu harika bir yolla yapıyor.

Soru: Sen ve film ekibi Venice Film Festivali'ne gidecek misiniz? 
Ashley: Evet, film festivali için bu ayın sonunda Venice'ye gideceğiz, daha sonra da Toronto Film Festivali'ne. Yani ilk gösterim çok yakında olacak, çok heyecanlıyım! 

Soru: Filmi izledin mi?
Ashley: İzledim ve kesinlikle mükemmel! Ancak filmi yakın olduğum kişilerle izleyebilmek ve bu sayede ifadelerini görebilmek için sabırsızlanıyorum! 

Soru: Selena Gomez ve Vanessa Hudgens ile neler yaptınız? Film çekimleri dışında da eğlendiniz mi?
Ashley: Florida'da çekim yapıyorduk ve bu çok sıkıcıydı. Gidilebilecek birkaç yeri olan bir kasabada çekim yapıyorduk ama bu yerler daha çok yaşlılar içindi (gülüyor). Bu yüzden biz de akşam yemeklerine gittik ve otel odaları gibi yerlerde takıldık. Bunu da çok fazla yapmadık. Hafta sonları çalışıyorduk, bu yüzden çok fazla boş zamanımız olmadı. Son moda kıyafetlerin satıldığı bir mağaza bulduk ve Vanessa'yla sürekli oraya gittik.

Soru: Sürekli bikini giymekten rahatsız olduğun zamanlar oldu mu?
Ashley: Evet, filmi çekmeden önce bu konuda süper endişeliydim. Harmony ile bu konuda konuştum ve bana şöyle dedi; "Strese gerek yok. Filmde kolej öğrencilerisiniz ve hiç kimsenin mükemmel vücudu yoktur!" Harmony daima sarhoş, partide gibi görünmemizi istiyordu çünkü karakterlerimiz böyleydi.  Ama mükemmel vücutlara sahip olmamızı istemiyordu. 

Soru: Bu, üzerinizdeki büyük bir baskıyı kaldırmış gibi görünüyor.
Ashley: Evet, bu yüzden set gittiğimde daha rahat hissediyordum. Yani, bikini giydiğinizde hep güveniniz eksik hissedersiniz çünkü insanlar yorum yapar ve siz bunu bilirsiniz. Ama Harmony bizi gerçekten rahat hissettirdi. Harika olan diğer bir şey de Selena, Vanessa, Rachel ve ben birbirimize karşı çok rahattık ve kimse kimseyi eleştirmiyor ya da zayıf görünmeye çalışmıyordu. Kızlardan oluşan iyi bir grubun etrafınızda olması gerçekten iyiydi. "Mükemmel değilsek bile bunu umursamıyoruz, ki mükemmel değiliz." der gibiydik. Bu güzeldi.

Soru: Film çekimlerinden önce kızlarla arkadaş mıydınız?
Ashley: Selena ve ben arkadaştık ve Vanessa'yı uzun zamandır tanıyordum ama çok fazla takılamıyorduk ve sonra Rachel'la da sette tanıştım. Filmde birbirimizi yıllardır tanıyor olmamız gerekiyordu ve uzun bir zamanımız vardı. Film çekerken en çok eğlendiğim nokta buydu. Yani, ne kadar yakın olursak o kadar iyiydi.

Soru: 'Fifty Shades Of Grey'in film versiyonunda Anastasia'yı oynamak istediğine dair bazı dedikodular duyduk! Bu doğru mu?
Ashley: Evet, biliyorsunuz bütün kitapları okudum ve bence inanılmaz bir seri. Bu rolü oynamak çok zor olabilir (gülüyor). Senaryoyu okuyabilmeyi ve nasıl olacağını görebilmeyi isterdim ama bence harika bir film olacak. Biraz aşırı olacak ama senaryonun nasıl olacağını görmek lazım.

Soru: Kimin iyi bir Christian Grey olabileceğini düşünüyorsun?
Ashley: Imm... Ryan Gosling ve Paul Walker cevabını vermek istiyorum. Ama Ryan Gosling'in mükemmel olacağını düşünüyorum.

Soru: Senin yaşlarında ve oyunculuk sektöründe olan, örnek aldığın biri var mı?
Ashley: Aslında Emma Stone var. Bana gerçekten ilham veriyor ve onun mükemmel bir aktris olduğunu düşünüyorum. Benim yaşlarımda olanlar için iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda gerçekten alçakgönüllü görünüyor. Onunla hiç tanışmadım ama mükemmel işler çıkardığını ve iyi bir rol modeli olduğunu düşünüyorum. 

Soru: PLL bir çok insanın favori dizisi. Küçükken senin favori dizin hangisiydi?
Ashley: Muhtemelen Lizzy McGuire. Ona bayılırdım! Ya da Even Stevens. Bu diziyi de çok severdim!

6 yorum:

  1. Tesekkurler admin :)

    YanıtlaSil
  2. çok saol admin:) bu kız çok şeker ya <3

    YanıtlaSil
  3. Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler ashley benson ve blake livelyi çok seviyorum <3

    YanıtlaSil
  5. ben bu kızı çok seviyorum pll yede bayılıyorum o diziyi sırf bu kız için izliyorum:)

    YanıtlaSil
  6. PLL'ye bayılıyorum bütün sezonları 2 günde bitirdim sabaha kadar uyumadım hiç kaçırmıyorumm ..Ashley benson benm aşkım onu çok seviyorum <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)