17 Tem 2012

Vanessa Hudgens'ın Kırmızı Halı Tarzı

High School Musical filmiyle tanıdığımız Vanessa Hudgens'ın kırmızı halıda ki tarzı tüm modacılar tarafından çok beğeniliyor. Nessa genelde etkinliklerde uzun elbiseler giymeyi tercih ediyor. Güzelliği yanı sıra tarzı da bir o kadar güzel. Peki siz Nessa'nın tarzını nasıl buluyorsunuz ? Beğeniyor musunuz ?

15 yorum:

  1. Şöyle kızlar varken nasıl olurda sürekli o iğrenç sesi, ergen vücudu ve sıradan oyunculuğuyla selena gündemde olur anlamıyorum! Artık gündem ergenlerin elinden kurtarılmalı.

    YanıtlaSil
  2. Senin o ergen vucutlu dedigin kizin vucudu bircok unluden cok daha guzel ayrica cokta yetenekli bende selenanin hayrani degilim ama kimsede oyunculuguna laf edemez bence. Ayrica Vanessa bence cok kotu giyiniyor

    YanıtlaSil
  3. Vanessa çok güzel bir kız onu çok beğeniyorum ve 1 numara giyinişi var

    YanıtlaSil
  4. yaaa Lea nında kırmızı halı tarzını yapınn :D

    YanıtlaSil
  5. Bence selenanın sesi kötü ama oyunculuğu mükemmel ayrıca vanessa güzelsin ama kıyafetlerin kötü :/

    YanıtlaSil
  6. Vanessa çok güzel giyiniyor. Harika bir kız!

    YanıtlaSil
  7. Vanessa.Ne itici bi varlıksın! Beş karış boyuyla kilo alınca iyice davula benziyo.Esmerler güzel olur ama sen istisna tarafındasın...Tanrım.Biri şu kızı kırmızı halıda def etsin.Tipe gel.Zac iyi kurtuldu.Joshda paçayı sıyırdı.Auistinle tencere kapaklar zaten.

    YanıtlaSil
  8. Özür dilerim "Adsız" arkadaşım fakat Vanessa gayet zayıf bir kız. İstersen bikinili fotoğraflarına bakabilirsin.

    YanıtlaSil
  9. gerçekten kötü ama kız güzel işteeee. Bakın canlarım, evet nessa biraz kilo aldı ama istese bunu kolayca verir. Laf etmek düşmez anladınız mı?

    YanıtlaSil
  10. Üzgünüm durdum durdum ama artık dayanmayacağım. Ağzımı bozduğum için üzgünüm ama her boka Selena'yı katmasanız !!??! Siz Selena'nın bikinili fotoğraflarına baktınız mı ki onun vücuduna laf ediyorsunuz ? Hiç Waverly veya ne bileyim 1-2 filmini izlediniz mi ? Sesi de daha gelişiyor. Kendiniz bir bok değilsiniz 32 milyon hayranı olan kızı eleştiriyorsunuz. Çok biliyorsan git kendin Disney seçmelerine katıl da oyunculuğunu görelim. Ha yapamıyorsanda susacaksın.

    YanıtlaSil
  11. asıl o itici varlık dediğin muhteşem varlık, seninle aynı dünyayı paylaştığı için utanmalı ! ne kadar beyinsiz şu anti-vanessacılar. kıskançlıktan başka bi bok bildiğiniz yok. rahat bırakın kızı! sevmiyosanız ilgilenmeyin! götünüze girsin yorumlarınız'!

    YanıtlaSil
  12. Vanessa aşktır!

    YanıtlaSil
  13. Vanessa'yı çekemeyenler anten taksın asdgjhgjk :D

    YanıtlaSil
  14. selena da vanessa'da gerçekten ikiside birbirinden güzel hem sizene ki onların kilolarından seslerinden kendi kötü yorumlarınızı kendinize saklayın !

    YanıtlaSil
  15. En beğendiğim sarı elbisesi oldu.Kısa boylu olmasına rağmen güzel giyiniyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)