20 Tem 2012

One Direction Tumblr Röportajı

One Direction'ın Storyboard aracılığıyla Tumblr'da yayınlanan röportajına göz atmak ister misiniz? Okumadan geçmek istemezsiniz emin olun ^^ Louis 'Larry' hakkında bile konuşmuş o derece diyorum yani. Tamam tamam isteyen okusun işte çeviri benden gerisi sizden.

Storyboard: Dünyanın her yerinden bir sürü kızın sürekli sizi takip etmesi nasıl bir şey?
Liam: Bu kadar önemsendiğimizi görmek açıkçası gururumuzu okşuyor ve onların sadece sevinçten ağladığını umuyoruz. 2 yıl öncesine kadar hiç birimiz böyle bir şeyi hayal dahi edemezdik. Kimsenin bunun dürüst olmaktan dolayı geldiğini anladığını sanmıyorum. Böylesine özel bir hayran kitlesine sahip olmanın zorlukları olduğunu da düşünmüyorum. Aslında bu kadar sıkı bir çalışmanın sonrasında dışarıda bir yerlerde bu insanların var olduğunu bilmek harika bir şey. Üzerimizde tek bir baskı var; o da onları hayal kırıklığına uğratmamak!
S: One Direction Tumblr üzerinde sık sık en popüler başlıklar altında yer alıyor. Sizce 1D internet var olmadan önce bu kadar popüler olabilir miydi?
Zayn: Sanırım evet, olabilirdi ama dünya çapında tanınmak şimdikinden çok daha uzun bir zaman alırdı. İnternet sayesinde bizden önceki grupların geçtiği tanınma süreçlerini büyük bir hızla atladık diyebilirim.
S: Fanlarınızdan ne tür hediyeler alıyorsunuz?
Niall: Fanlarımız şaşırtıcı hediyelerle gelebiliyorlar. Özellikle onların bizim için yaptıkları çizimlere koydukları yaratıcı başlıklar gerçekten inanılmazlar. Onların çoğunu saklıyoruz ve turda olduğumuzda da onları toplayıp İngiltere’ye geri gönderiyoruz. Ayrıca bazı çılgın şeyler de alıyoruz fakat bunları önemsemiyoruz.
S: Büyürken hiç bir şarkıcı ya da bir grup için çıldırdığın oldu mu?
Harry: Benim en büyük idolüm Coldplay’in vokalisti Chris Martin’di. O inanılmaz bir şarkıcı ve aynı zamanda da bir şarkı yazarı. Eğer bir müzisyenin yeteneklerine sahip olma şansım olsaydı bu kişi kesinlikle Chris Martin olurdu.
S: Dışarıda bir yerlerde sizin her hareketinizi analiz eden milyonlarca fanın olduğunu bilmek stresli bir şey olmalı?
Liam: Sürekli stresli olduğunu söyleyemem fakat X-Factor’dan sonra hayatlarımız ciddi anlamda değişti. Tabi iyi yönde. Bizi destekleyen milyonlarca fana sahibiz ve seyahatlerimiz sırasında dünyanın her yerinden birçok hayranımızla tanışıyoruz.
S: Birçok yönden 1D şu an dünyadaki en popüler ve en üretken grup. Fakat fanlarınız onlara karşı 'gerçek' olduğunuzu söylüyorlar. Sizi bu kadar alçakgönüllü yapan ne?
Louis: Biz ilk günden beri her zaman kendimiz olduk ve buna bağlı kaldık. Bizimle birlikte çalışan büyük bir ekibe sahibiz ve her şeyde son kararları birlikte veriyoruz. Stilimiz, şarkılarımız, şarkı sözlerimiz, seçimleriz, tur planlarımız.. aklınıza gelebilecek her şey. Buna dahil olmaktan dolayı memnunuz.
S: Hiç hayranlarınızın yarattığı hikayelerden ya da karakter ilişkilerinden dolayı baskı hissettiğiniz oluyor mu? Mesela ‘Larry’ hakkında ne düşünüyorsunuz?
Louis: Bu ilk başlarda oldukça eğlenceliydi fakat şimdi bir ilişki içerisindeyken bununla başa çıkmak daha zor. Harry ile çok yakın arkadaşız ve insanlar en ufak bir hareketimize bile takılı kalabiliyorlar. Özellikle bu bizi dışarıda çok etkiliyor. Birbirimize şaka yapmak istiyoruz fakat bu farklı farklı dedikodular ortaya çıkıyor. Gruptaki diğer çocuklara ya da çocukluk arkadaşım Stan’a nasıl davranıyorsam Harry’e de öyle davranıyorum.
S: Birden ünlü olmanın en zor kısmı ne?
Zayn: En zor kısmının evden sürekli ayrı kalmak, bu nedenle de arkadaşlarımı ve ailemi özlemek olduğunu sanıyordum. Ama sonra anladım ki en yakın 4 arkadaşımla birlikte dünyayı dolaşıyorum. Bu yüzden birbirimizi hep pozitif tutmaya çalışıyoruz ve fanlarımız bu konuda bize çok yardımcı oluyorlar.
S: 1D’yi diğerlerinden farklı kılan ne?
Liam: Bilmiyorum. Sanırım biz mümkün olduğunca kendimiz olmaya çalışıyoruz ve hiçbir şeyi çok ciddiye almıyoruz.

8 yorum:

  1. çok ilginç bir röpörtaj olmuş. acaba bu röpörtajı TT yapmadan öncemi yapmışlar yoksa sonramı yapmışlar merak ettim doğrusu

    YanıtlaSil
  2. Harry'nin Chris Martin cevabını sevdim.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten de söledikleri doğru ve mantıklı röpartajı begendim :)

    YanıtlaSil
  4. Çeviri için teşekkürler!!! :)

    YanıtlaSil
  5. One Band One Dream One Direction

    One Direction'u seviyorum♥ #Directioner

    YanıtlaSil
  6. larry olayını millet o kadar abarttıki bu şaka artık onlara zarar veriyor ve bunu yapanların daha çok fanlar olaması üzücü arık cıvkını çıkarmayın kendini ağızlarından okuyorsunuz bunu lütfen!!!!!-Directioners.

    YanıtlaSil
  7. Çeviri için çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Liam'ın son cevabını alkışlıyorum ♥

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)