9 Tem 2012

Önce ve Sonra Kate Middleton

Kate Middleton'ı sevmeyen yoktur heralde duruşu,sempatik tavırları ve gülümsemesi ile  hepimizin ilgisini çekmeyi başardı.Cambridge Düşesi olmadan önce o da hepimiz gibi normal bir genç kadındı.Prens William ile tanışmasından sonra tüm hayatı değişen Kate kendini birden Kraliyet ailesinin içinde buldu.Peki Kate kraliyet ailesine girmeden önce nasıl bir genç kızdı.Sizce en büyük değişiklik ne olmuş ?
    

2 yorum:

  1. Harika bir güzelliğe sahip olmadığı kesin. Ama, şu anda gayet asil ve harika bir giyim tarzına sahip. Ve ayrıca; Prens William'la yakışıyorlar. Benim anlamadığım şey, neredeyse bütün Krallık onlardan bir varis beklerken, neden çiftin bir çocuk sahibi olmadıkları.

    YanıtlaSil
  2. En belirgin değişim bence hal ve hareketlerinde.Eskiden çılgın,eğlenceli,partilerde eğlenen biriymiş :) Ama şimdi oturaklı,asil bir bayan olmuş.Fiziksel özelliklerinden bakarsak zayıflamış ve daha kibar bir görüntüsü olmuş ayrıca tabii ki giyim tarzı oldukçaaa değişmiş,güzelleşmiş.Çok güzel bir bayan :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)