28 Tem 2012

Nina Dobrev ''Evlilik Konusunda Miley'i Örnek Almıyorum''

The Vampire Diaries dizisinin başrol oyuncularından Nina Dobrev Kanada'da yayınlanan 'Fashion' dergisinin Eylül ayı kapağında yer alıyor. 23 yaşındaki genç oyuncu tabi ki dergiyle yaptığı röportajlarında en çok tarzıyla ilgili röportaj yaptı. Bakalım Nina neler demiş ?
Kişisel tarzı hakkında;
Aslında benim tarzım aynı bir bukalemun gibi. Sürekli değişiyor. Kesinlikle riske giriyorum ya da en azından girmeyi deniyorum.
Dergiyle yaptığı fotoğraf çekimi hakkında;
Çok heyecanlanlıydım çünkü bir sürü Prada & Chanel giyecektim.
Henüz evlilik yolunda yürümeye hazır olmaması hakkında;
Tabi ki en sonunda evleneceğim ve bir ailem olacak ama bu çok yakın bir zamanda değil. Bu konuda Miley'i örnek almıyorum.
Tarzında vazgeçilmezi ne peki ?
İyi bir sütyen. Her kızın mutlaka iyi bir sütyeni olmalı. Ve elbiseler. Maxi elbiselerine bayılıyorum en sevdiklerim onlar. Her kız bir Chanel almalı. Son günlerde bunu öğrendim ve bir tane aldım.
The Vampire Diaries'ın gelecek sezonu hakkında;
Geçen yıllarda hep Elena'yı ölmemesi için tehlikelerden korumaya çalışıyorlardı. Ama şimdi Elena öldü. Ve dizinin bütün hareketi tamamıyla değişti.

8 yorum:

  1. bu kızdan ve TVD cast dan nefret ediyorum
    I LOVE YOU MILEY CYURS 4EVER

    YanıtlaSil
  2. nina benim 1 numaralı idolüm onu örnek alıyorum ve bence çok doğru kararlar veren bir insan miley i de çok seviyorum ve liamla çok yakışıyorlar ama bence evliik için 18 yaş biraz erken

    YanıtlaSil
  3. Birincisi Miley'nin üzerinden örnek vermesi saçma. O,onun kararı. Kimse karışamaz. Sen eğer onun gibi düşünmüyorsan evlenmezsin. Olur biter. Bağıra bağıra söylemeye gerek yok. İkincisi herkesi kendisi gibi zengin sanmasın. Her genç kızın dolabında Chanel olacak diye bir kural yok. Chanel markalı kıyafeti,çantası olmayan kız,kız değil mi? Saçma.

    YanıtlaSil
  4. burda muhabirin sorularını direkt olarak göstermiyor evlilik hakkında miley üzerinden örnek vermişlerdir o da öyle cevap vermiştir büyütülecek bir şey değil ayrıca da haklı forever miley and tvd

    YanıtlaSil
  5. Miley ve Chanel hakkında söyledikleri alakasız ve gereksiz. Üzgünüm Nina sen çok yapmacıksın

    YanıtlaSil
  6. 1.olarak her kızın chanel alabileceğini söylememiş 2.miley le ilgili olarak söyledikleri gerçekten büyütülmesi gereken şeyler değil ve yorumlar bu konuda fazla abartmış

    YanıtlaSil
  7. ne kadar da seviyosunuz abartmayi roportajdan kesmisler belli..kim ne derse desin seni cok seviyorum Nina

    YanıtlaSil
  8. Miley konusu çok saçma. Ona ne ki? Zaten sevmiyorum bu kızı da. Hareketleri de çok yapmacık zaten. İlk başta seviyordum ama hareketleri değişince nefret ettim kızdan.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)