8 Tem 2012

Miranda Kerr: Her Anne Normal Doğumu Tatmalı

Şüphesiz Victoria Secret meleklerinin en güzellerinden olan Miranda Kerr,  Bazaar dergisinin kapak kızı oldu. Dergiye çok seksi pozları dışında çarpıcı bir açıklama daha veren Miranda, bu sefer çocuğundan bahsetti. Normal doğum yerine, sezeryanı seçen Miranda, annelerin normal doğumu tatmasını istiyor.: 
''Bebekleri biraz yukarıya doğru uyuşturulmuş olduğunu görünce, ben bunu istemiyorum dedim. Bunu yapabilirdim yaşamına ama bebeğime en iyi başlangıçı vermek istedim. Bu beni ilgilendirmez ama, bu maddeden tiksinti duyuyorum. Uyuşturucu kullanmak, kadınların bebeklerine verdikleri iyi bir başlangıç değildir.''
diye, kadınları normal doğuma yönlendiriyor Miranda. Bencede Miranda gibi, her anne normal doğumu tatmalı.
.

4 yorum:

  1. Tadalımda ölüp gidelim dimi ? Sonuçta büyük riski var.

    YanıtlaSil
  2. Büyük risk mi aslında en sağlıklı olanı normal doğum. Sezeryanda birşey hissetmiyorsun ama seni ve bebeğini narkozla uyuşturuyorlar. Eğer o dozu bir gram bile fazla kaçırırlarsa bebeğinin zekası düşük oluyor. Benim fen bilgisi öğretmeniminin bir arkadaşının başına gelmişti. O anlatmıştı. O yüzden aslında en sakıncalısı o.

    YanıtlaSil
  3. Ama kadına bak hala taş gibi :)

    YanıtlaSil
  4. Bu kadının oğluna bakın çok tatlı flynn bloom ayrıca miranda kerrin büyük bir hayranıyım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)