17 Tem 2012

Miranda Cosgrove'dan 'What Makes You Beatiful' Coverı

'iCarly' dizisinin yıldızı Miranda Cosgrove 16 Temmuz Pazartesi günü Los Angeles'ta yürüyüş yaparken görüntülendi. 19 Yaşındaki oyuncunun fotoğrafları çekilirken telefonuyla konuşurken bile gülümsemeyi ihmal etmedi. Ayrıca Miranda, Universal Stüdyolarının düzenlediği yaz konserleri projesinde yer aldı. Konserde kendi şarkılarının yanı sıra One Direction'ın 'What Makes You Beatiful' şarkısınıda söyledi. Miranda'nın coverını nasıl buldunuz ?
 

9 yorum:

  1. One Direction'ın söylediği gibi olmaz tabi. Ama Miranda'nın sesi çok güzel olduğu için şarkıya çok hoş bir hava katmış bence.

    YanıtlaSil
  2. acaba dost site alımı hala devam ediyor mu?

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel söylemiş. Bu kızın seside kendiside çok tatlı.

    YanıtlaSil
  4. iğrenç söylemiş bu kız ne çirkin bu arada!

    YanıtlaSil
  5. Miranda ya bayılıyorum <3 iCarly de One Directionu görüp kıskananlar kıskançlıklarını yoruma aktarmasın lütfen.

    YanıtlaSil
  6. Arkadaşlar Harry Carly'nin elini tutmuş olabilir ama bu Miranda'nın suçu değil. Miranda, Harry'e aşık değil. Bunu sahneyi senaristler yazdı ve onlar oynamak mecburiyetindeydiler. Miranda'nın bir erkek arkadaşı var zaten. Lütfen ondan bu yüzden nefret etmeyin. O hayran olduğunuz erkekler bir gün bir kıza aşık olup evlenecekler. Bunu kabul etmelisiniz. Bunları değiştiremezsiniz.

    YanıtlaSil
  7. YA YÜRÜ GİDİN OF
    MİRANDA AİTIR 1D BİLE GÜZEL SÖYLEMİŞ

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)