20 Tem 2012

Miley Cyrus'ın Kardeşi Braison Kan Kaybından Ölüyordu

Miley Cyrus'ın 18 yaşındaki kardeşi Braison Cyrus bademcik ameliyatı sonrası az kalsın ölüyordu. Geçen haftadan beri zamanının çoğunu hastanede geçiren Tish Cyrus olayları şöyle anlattı:
5 çocuğum var ve onlarla ilgili yaşayabileceğim herşeyi yaşadım. Ama böyle birşey görmedim! Çok kötü birşeydi! 5 Temmuz'da Los Angeles'da bir hastanede bademcik ameliyatı sonrası, oğlumu taburcu ettiler. Doktor herşeyin yolunda olduğunu, artık eve dönebileceğimizi söyledi. Eve gidince dondurma yedi, çorba içti, dinlendi. Çok iyiydi. Ameliyattan sonra 7. günde kanaması başladı. Bu onu korkuttu ama çok kanamıyordu. Doktoru aradım, hemşire ile konuştum. Kesinlikle normal olduğunu, yara kabuklarının çıktığını, biraz kanama olacağını ama panik yapmamamız gerektiğini söyledi. Sonra 9. günde Braison uyandı çünkü boğazında birşey olduğunu hisseti. Ayağa kaltığı anda kan kusmaya başladı. Şansımıza hastaneden 3 km uzaklıktaydık. Doktorlar kanı durdurmak için ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Ama ağzından kan dökülüyordu resmen. Kendi kanıyla boğuluyordu! Çok kötü birşeydi. Bademcik ameliyatının çok büyük birşey olmadığını düşünüyorsunuz. Ama çok kanaması oldu. Braison'ı tekrar ameliyat haneye aldılar ve kanayan yeri tekrar diktiler. Hastaneye yakın olduğumuz için çok şanslıydık. O an Nashville'de olsaydık oraya gitmemiz 25 dakikayı alacaktı ve büyük ihtimalle oğlum kan kaybından ölecekti.
Braison Cyrus şuan iyi, hem fiziksel, hemde psikolojik açıdan.

1 yorum:

  1. Ay çok geçmiş olsun amaa okurken kusacaktım neredeyse çünkü ben birşey okurken onu hayal ederek okuyorum.Braison'un kendim olduğunu düşününce de.. Neyse ine midem bulandı boşverin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)