28 Tem 2012

Miley Cyrus '' Bir Saatimizi Zayn Malik'i Takip Etmekle Geçirdik''

Miley Cyrus 27 Temmuz Cumartesi günü Philadelphia'da bir erkek arkadaşıyla birlikte yürürken görüntülendi. 19 yaşındaki genç şarkıcı sarı saçları, kısa beyaz elbisesi ve ilgi çekici bir gömlek giymiş. Dün gece Miley eşcinsel arkadaşlarıyla gece yatısına kaldı. Ve Miley bu konuyla ilgili bir tweet attı. 
Eşcinsel arkadaşlarımla yatıya kaldığımda kendimi 13 yaşındaki bir kızla takılıyor gibi hissediyorum. Bir saatimizi @onedirection 'dan Zayn Malik i takip etmekle geçirdik.

14 yorum:

  1. Allahım yarebbim sdjkghvdıfxckh

    YanıtlaSil
  2. Anlamadım ki Zayn Malik'e gay mı demiş? asdfgh =D

    YanıtlaSil
  3. Hayır yani Miley'nin eşcinsel arkadaşları Zayn'den hoşlanıyor :D sadsadsada daha kötüü.

    YanıtlaSil
  4. hahahahaaa kom,k 8) :D
    -Selin<3

    YanıtlaSil
  5. aman zaynımıkendilerine benzetmesinlerde ne yaparlarsa yapsınlar:)zayn malik<3

    YanıtlaSil
  6. miley seni hiç sevmiyorum gece uykularıma giriyosun ☺☺

    YanıtlaSil
  7. EVET SANA KATILIYORUM GECE KABUS GÖRDÜM ZANEDİYORUM :D

    YanıtlaSil
  8. evet haklısın gecekabus gördüm zanediyorum :D

    YanıtlaSil
  9. hha bende onu gördüm gece uyuyamıyom

    YanıtlaSil
  10. siz yine iyiymişsiniz ben evde tek başıma duramıyorum sırf gece mileyi gördüm diye

    YanıtlaSil
  11. ne diyorsunuz siz ya hepiniz aynı şeyi sölüonuz kız çok güzel asıl siz geceliri aynaya baktığınızda kendinizi gördüğünüz için uyuyomıyorsunuz önce kendinizi eleştirin !!!!!!!!!1

    YanıtlaSil
  12. Afedersiniz de anlamadınız mı? Directioner Miley diye uydurup duruyodunuz bu tweette bildiğin 1d'a hakaret etmiş.Kendini arkadaşının yanında 13 yaşında kız gibi hissediyormuş çünkü arkadaşı zayn seviyo yani 1D'yi seven kişilerin 13 yaşında ergenler olgunu kastediyo hala uyuyun ayrıca Miley 1D hesabını bile takip etmiyo! Directioner Miley'miş nasıl sevdireceğinizi şaşırdınız!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kusura bakma ama yok artık anladığın şeye bak.Miley ve onun gay arkadaşları (: zayni sevdikleri için 1saat onu araştırmışlar.Miley zaten röportajında Zayn'i çok tatlı bulduğunu ve onu sevdiğini söyledi Neyin kafasındasınız. NOT:Bu sözler sadece sana deil aman yanlış anlamada.Böyle düşünen herkes için söyledim. (;

      Sil
  13. nefret ediyom mileyden

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)