4 Tem 2012

Louis Tomlinson ve Sevgilisinden Fransa Turu

One Direction'ın grubunun 20 yaşında ki üyesi Louis.Grubun Amerika turnesi sonrası tatili
değerlendirip kız arkadaşı Eleanor Calder ile Nice/Fransa'ya tatile gittiler. Günü alışveriş yaparak geçiren çift romantik bir tatil için daha iyi bir yer seçemezlerdi heralde. One Direction hayranları Nice'te yaşayan hayranlardan bir ricada bulundular.Sizce de mantıklı bir düşünce değil mi ?
One Direction uzun bir turneden çıktı lütfen onları rahatsız etmeyin.Dinlenmeye ve başbaşa vakit geçirmeye ihtiyaçları var.
     

4 yorum:

  1. birbirlerine çok yakışıyorlar evlensinler bence <3 ve ilk yorum benden :)

    YanıtlaSil
  2. Louis Tomlinson ve Eleanor Calder gerçekten çok yakışıyor . Evlenirlerse mutlu olurum . Evlenin len bütün directionerler gelip göbek atcaz . <3 <3 :D

    YanıtlaSil
  3. Fransa'da yaşayacağım ve bir 1D üyesi yanımdan geçecek ve ben bir Directioner olduğum için bir şey yapmayacağım öyle mi? Eğer Türkiye'ye tatile gelselerdi hangimiz bir fotoğraf çektirmeden vs bırakırmıydık? Bence bu isteği isteyenler diğer ülkelerdeki directionerlerdir ve ben şu an Nice'te ki directionerlere biraz acıdım. :D

    YanıtlaSil
  4. çok yakışıyorlar :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)