28 Tem 2012

Little Mix'in 'Wings' Klibi Yayınlandı

Geçen yıl Birleşik Krallık'ta yapılan 'X Faktör' programının birincisi ilk kız grubu Little Mix yeni klibi 'Wings' i yayınladılar. Grupta ki kızlar gerçekten çok tatlı. Özellikle bazı insanlar Perrie Edwards'dan nefret ediyor. Güzel bir kız ve hayallerini yaşıyorken sevdiği insanla çıkmasında da bir sakınca yok bana göre. Ayrıca şarkı da harika kesin dinlemelisiniz.

19 yorum:

  1. Perrie'yi bende sevmem ama bu şarkının başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyo . Tebrikler :)

    YanıtlaSil
  2. Sesleri 1D den güzel haha :D

    YanıtlaSil
  3. başta perrie olmak üzere her ne kadar little mix'ten nefret etsemde bu şarkıları çok güzel ve klipleride hoş olmuş. Hatta o kadar dinledimki artık şarkıyı ezberledim :)

    YanıtlaSil
  4. Perrieden nefret ediyorum. :-!

    YanıtlaSil
  5. Şarkı iğrenç.

    YanıtlaSil
  6. .Perrie'yi dün yeni keşfettim,güçlü ve çekici bir sesi var.Tamam,harika derece de güzel değil ya da güzellik bakımından bir Selena değil ama yine de güzel.Bu kız çok genç,güzel ve en azından birçok Disney yıldızından ses bakımından daha yetenekli,yani kimse bunu inkar etmesin.Aaa bir de sizin sevdiğiniz çocukla çıkıyor,bu yüzden de nefret ediyorsunuz,ismini facebookta arattığımda karşıma bir sürü Anti sayfası çıktı,yapmayın kızlar,bu kadar kıskanç olmayın.Ben özellikle Perrie'nin adını ilerde çok duyacağımızı düşünüyorum,yetenek ve istek karşısında hiçbir şey duramaz.

    YanıtlaSil
  7. şarkı gerçekten çok müthiş olmuş

    YanıtlaSil
  8. Perrie nin sesi aralarından en çok dikkatimi çeken.Sesi gerçekten iyi,onun dışında şarkı çok iyi olmuş :)

    YanıtlaSil
  9. Anti Perrie Edwards. Sizce herkes neden perrie hakkinda yorum yaziyor çünkü zayn onu ünlü yapti ama yinede azcık ünlü.

    YanıtlaSil
  10. Jade hariç gruptakilere kanım kaynamadı. Tamam sesleri güzel aksini iddia eden varsa birinciliklerini hatırlatırım. Ama bu klibi beğenmedim. Bir ilginçliği yok, sıradan. Daha iyisini yapabilirlerdi.

    YanıtlaSil
  11. Yani perrie den de little mix den de nefret etmiyorum ama anti zerrie ciyim bu böyle . Yani sonuçta sırf zayn ile çıkıyo diye bütün bir grubu mimleyemeyiz . Perrie den kişisel olarak nefret etmiyorum ama zerrie ilişkisini kesinlikle onaylamıyorum .

    YanıtlaSil
  12. the saturdays'te paylaşın lütfen <3

    YanıtlaSil
  13. Jade hariç onlardan nefret ediyorum neden bilmiyorum ama Jade'i çok seviyorum ♥

    YanıtlaSil
  14. fena değil bence. perrie klipte çok güzel :)

    YanıtlaSil
  15. Perrie'nin ne kadar güçlü bir sese sahip olduğunu göremiyor musunuz? Şu anda birçoğumuz Perrie'den bahsediyoruz çünkü Zayn'le çıkıyor,bence bu onun için hem avantaj hem de dezavantaj.Perrie güzel,yetenekli ve yıldız ışığı var.Zayn'le çıkıyor diye yeteneğini sallamamak ve onu kötülemek yanlış.Siz sevdiğiniz bir çocukla çıksanız ve ve sırf bu yüzden yeteneğinizi kötüleyip sizi kötü yapsalar hoşunuza gider mi?

    YanıtlaSil
  16. aralarında en sempatigin jade oldugunu düşünüyorum ama en dinamik ses perride aslında perie tatlı bir kız ama çok fazla makyaj yapıyor ve düşünmeden konuşuyor bunlar olmasa daha çok sevilir bence...ve şarkı süper :)

    YanıtlaSil
  17. Bence biraz pozitif açıdan bakın hep olumsuz yorum yapıyorsunuz doğrusu ben şarkılarını çok beğendim özellikle Jade in sesi çok güzel aslında Zayn sayesinde Little Mix grubu daha da ünlü oldu ondan önce bence kimsenin bu gruptan haberi yoktu ama eğer onlar mutluysa biz bir şey yapamayız perrie yi sevmeyebilirsiniz ama birisini üzmeye hakkınız yok

    YanıtlaSil
  18. perie senden nefffrett ediyorum..

    YanıtlaSil
  19. Perrie'yi de,Zayn'ı da seviyorum ama Zerrie'yi kesinlikle onaylamıyorum.Şarkı da müthiş!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)