9 Tem 2012

Kristen Stewart'ın Kırmızı Halı Tarzı

Belkide ünlüler dünyasında en değişik tarzıyla göze çarpan isim Kristen Stewart artık herkesin moda ikonu oluyor. Kendine özgü 'Çokta şeyimde' tarzı ve yüksek topuklu ayakkabıları çok az tercih etmesiyle özgür birisi olduğunu resmen bağırıyor. Ben Kristen Stewart'ın tarzına bayılıyorum çünkü çok orijinal. Evet bazen kötü seçimler yapıyor ama kendisine yakıştırmayı gerçekten çok iyi biliyor! Siz Kristen'ın tarzını beğeniyor musunuz ?

7 yorum:

  1. Kristen benim gerçekten tek idolüm.Kıyafet seçimlerimde her zaman onun tarzını örnek alıyorum.İlk defa 2009-Mtv Movie Awards'daki halini görünce 'İşte benim rol modelim bu' demiştim.KStew converse ve şık bi elbiseyi kombinlediği için diğer ünlülerden çok çok çok farklı.Ve her insan gibi bazen ona yakışmayan türde elbiselerde giyebiliyor.Bu birazda onun modacılarının suçu.Her neyse.Haber için sonsuz teşekkürler.AntiKrisciler kör olduğu için bu haberide pek algılayamayacaklar :D

    YanıtlaSil
  2. vanessa'nın da yapar mısın

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle Hollywood'un en güzel orjinal giyinen kişisi.Çok beğeniyorum.Hem kırmızı halı hem de günlük hayatta.Kristen zaten benim idolüm.O çok başka ya,onu çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. bence selena gomez en iyileri onu kimse geçemez

    YanıtlaSil
  5. harıkasın krısten yıne yaptın yapıcagını mukemmelsın supersın muthıssın kesınlıkle ıyı olan yorumlara katılıyorum bende koyu bır kstewcıyım butun krısten hayranlarına kucak dolu sevgılerımı gonderıyorum senı cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkk sevıyorum krısten benım de ıdolum sensın

    YanıtlaSil
  6. güzel güzel de bu kızın duruşunda bir gariplik var sanki ya

    YanıtlaSil
  7. çok güzel sırtları var deli dolu benm gibi

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)