18 Tem 2012

Kayıp Balık Nemo 2 Geliyor

 2003 yılında çıkan ve gülerek izlediğimiz başarılı animasyon filmlerinden  'Kayıp Balık Nemo' nun devam filmi çıkıyor! Filmin yaratıcısı John Lasseter 'Kayıp Balık Nemo' gibi 'Oyuncak Hikayesi' filmininde yaratıcısı. Ve 'Oyuncak Hikayesi' filminin devamını yazması ona 'Kayıp Balık Nemo' filminin devamı için aklına fikirler getirmiş. Filmde Dory'i seslendiren Ellen DeGeneres'da bu filmin devam etmesini gönülden istiyordu. Peki siz 'Kayıp Balık Nemo 2' için ne düşünüyorsunuz ? 'Yüzmeye devam et, yüzmeye devam et!

2 yorum:

  1. mükemmel! Önce buz devri 4 çıktı, şimdi sevimli canavarlar 2 ve kayıp nemo 2 geliyor! umarız özgür ruh 2 de gelir.. disney yeniden canlanıyor yani.. :)

    YanıtlaSil
  2. Sevimli Canavarlar 2, Buz Devri 4 ve şimdide kayıp balık nemo 2! çocukluğum geri döndü :) inanılmaz derecede heyecanlıyım! sevimli canavarlar ve kayıp balık nemoyu 565867876 kez izlemişimdir. Ne zaman izlesem çocukluğumu hatırlıyorum bu mükemmel bir duygu.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)