1 Tem 2012

Katy Perry, Vogue İtalya Dergisi İçin Lady Gaga Oldu!

Kim bu kız? diyebilirsiniz. O tabikide Katy Perry'den başkası değil. Lady Gaga aslında bu bizim sadece herkes gibi bir benzetmemiz. Ama Sizcede Katy Perry oldukça Lady Gaga'ya benzememiş mi? Sarışın ve kısacık saçları, mavi gözleri, bol eyelinerırı ve pozları ile. Gerçekten çok ama çok seksi gözüküyor Katy. Bence her türlü imaj Katy'ye çok yakışıyor. Peki bu hali Katy'ye yakışmış mı?

13 yorum:

  1. Gagaya özenmiş :)kopyacı..

    YanıtlaSil
  2. Katy Perry böyle bir kadın işte ! <3

    YanıtlaSil
  3. Özenti çirkef bu kadından nefret Ediyorum LADY GAGA özentisi

    YanıtlaSil
  4. Özenti Katy Perry! sen böyle bir sanatçısın işte !

    YanıtlaSil
  5. Bu kadın herkesin kılığına girebiliyor,bence bu çok güzel :) Lady Gaga İtalyalı ya belki o yüzden onun gibi makyaj yapmıştır. :)

    YanıtlaSil
  6. Fanı değilim ama böyle ön yargıda bulunmanız yanlış. Kıyafetlerini ve imajını çekimlerde o seçmiyor. Bunun için stilistler var ve giyimine tarzına onlar karar veriyorlar. Bence özentilik olmamış ve bu tarz Katy'ye yakışmış.

    YanıtlaSil
  7. ne özentisi akıl var mantık var kendisi karar vermiyor böyle olmayı.o ne isteniliyorsa onu yapıyor.siz olsanız sizde girmek zorunda kalırdınız gaga kılığına.

    YanıtlaSil
  8. dudakları adeleye benzemiş :D

    YanıtlaSil
  9. başkasına özenmeden kendi olsaydı daha iyi olurdu..yinede onu seviyorum <3

    YanıtlaSil
  10. Gaga özentisi mı iyi mısınız siz hayvanlar sevmeyenin ebesini siqem bu ne be bu kadına anti olan varsa burda istenmiyosunuz !!mallara bak len

    YanıtlaSil
  11. ne özentisi siz kendinizi ne sanıyosunuz bi gidinya küfür yazılmıyo diye yazamıyorum yoksa amk sizin

    YanıtlaSil
  12. Katy bir dergiye poz vermiş. Bu fotoğraflarında bir konsepti var. Katy bu konsepti ASLA değiştiremez. Oradaki fotoğrafçılar, stil danışmanları ne derse o olur. Bunları bilmeden yargılamayın. Ayrıca hoş ama fazla da güzel değil. Esmer veya mavi ona daha çok gidiyor :)

    YanıtlaSil
  13. Katy Perry'e Gaga özentisi diyenler tam bir cahil.O buna karar vermiyor ve derginin verdiği kararı da değiştiremiyor.Bilip bilmeden Katy'e özenti demeniz gerçekten önyargılı bir davranış. Ayrıca bu tarz da ona gayet yakışmış.Katy Perry bu, ona HER ŞEY yakışır !

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)