9 Tem 2012

Katy Perry ''Büyük Bir One Direction Hayranıyım''

'Wide Awake' şarkısıyla şu günlerde sıklıkla müzik listelerinde adı geçen Katy Perry de Selena Gomez ve Ashley Tisdale gibi büyük bir One Direction hayranı çıktı. Bunun en büyük sebeplerinden biri de tabi ki Niall Horan! 2010 yılında Katy Perry 'X Factor' programına konuk jüri olarak katılmıştı. Ve Niall'a 'Evet' diyerek onun diğer seviyeye geçmesini sağlamıştı. Bakalım Katy onlar hakkında Irish Sun'a neler demiş;
Filmimi görmeye geldiler ve sonrada filmim hakkımda çok güzel tweetler attılar. Çok tatlı çocuklar ama benim için çok yasadışı.
Niall benim canım. Büyük bir One Direction hayranıyım. Onlarla ne zaman görüşsem bana karşı çok sevimliler.Başarıları için çok heyecanlanıyorum. Çok eğlenceliler, onlarla takılmayı seviyorum. Sadece Niall gerçekten çok şeker.

5 yorum:

  1. niall gerçekten çok şeker evet katyciğim :)) ay katye bayılıyorum lady gaga nialla 12 yaşında falan demiş galiba kodumunun salağı

    YanıtlaSil
  2. seni seviyorum harryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

    YanıtlaSil
  3. zayn kıskanmasın :))

    YanıtlaSil
  4. niall tabiki tatlı yanee !:D seni seviyoruz katty <3

    YanıtlaSil
  5. katy perryı cok sevıyorum harıkasınnn ve tabıkı one dırectıonı da ı love lıam ve harryyy

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)