11 Tem 2012

Katie Holmes, Tom Cruise ve David Beckham'ı Bastı Mı?

Bugünlerde Holywood kulislerinde en çok konuşulan konu Katie Holmes - Tom Cruise çiftinin 5 yıllık evliliklerine nokta koyma kararı alması.  Her kafadan bu ani ayrılığın nedeniyle ilgili başka bir ses çıkıyor. Cruise'un Holmes'den sıkıldığını söyleyenler de var, Holmes'in Cruise'un bağlı olduğu Scientology Tarikatı'nın kurallarına göre yaşamaya daha fazla dayanamadığını öne süren de. Konuyla ilgili en çarpıcı iddiaysa, Hollywood 'un başlıca magazinsitelerinden Dramarama'dan geldi. Sitenin iddiasına göre,Katie Holmes , Cruise'u aile dostları David Beckham 'la yatakta bastı.  Bir süredir Cruise ve Beckham arasındaki ilişkinin dostluk sınırlarını aştığından şikayet eden ve aralarında cinsel bir birliktelik yaşandığından şüphelenen güzel yıldız, bu olaydan sonra boşanma kararı aldı.
Habertürk'den alıntıdır.

5 yorum:

  1. özür dilerim ama oha yani.

    YanıtlaSil
  2. Yuuh sende mi Daviid :( iğrendim ya

    YanıtlaSil
  3. Herkesin kendi cinsel tercihi saygi duyariz elbet buna ama karisindan bosanip david le beraber olduysa cok kotu bir sey niye karisini aldattiki keske her ikisi karisindan bosanip bunlari yapsaydi cok buyuk ayip aldatmak

    YanıtlaSil
  4. Yuh artık. Yalan haberin bu kadarı. Nasıl olabileceğini düşünürsünüz ya? Katie, Tom Cruise'u, kızları Suri'yi Scientology öğretilerine göre büyütmemek istediği için boşuyor (yani daha doğrusu boşayacak.). Bu kadar basit. Ortalığı karıştırmaya çalışan dergilerden ortalıkta çok var.

    YanıtlaSil
  5. İlk defa kaynak yazıyosunuz!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)