18 Tem 2012

Justin Timberlake ve Justin Bieber'ın Şarkılarının Birleşimi

Justin Bieber'ın Boyfriend şarkısı ilk çıktığı günden beri N'Sync grubunun "Girlfriend" şarkısıyla karşılaştırılıyor. Justin Bieber, sesinin Justin Timberlake'le alakası olmadığını ve kimseye benzemeye çalışmadığını söyledi. Bence N'Sync grubunun "Girlfriend" şarkısı daha güzel. Ama cidden birbirlerini anımsatıyorlar. Özellikle kliple. İşte iki şarkının birleşimini dinleyin. Gayet güzel olmuş.

28 yorum:

  1. Boyfriend çok güzel

    YanıtlaSil
  2. Timberlake candır caaan <3 Bieber de taklit mi ediyor, örnek mi alıyor bilemedim...

    YanıtlaSil
  3. justin bieberın kimseye benzemeye ihtiyacı yok bir belieber olarak şunu demek istiyorum hayran sayısına para kazancına sevilmesine albüm satışlarına yakışıklılığa bakarsak justin bieber açık ara önde hangi şarkıcı 18 yaşında bunu başardı timberlakemi?????

    YanıtlaSil
  4. Timberlake candır caaan <3 Bieber de taklit mi ediyor, örnek mi alıyor bilemedim.. diyen ece adlı kişiye sesleniyorum bence tam tersi timberlake bieberı taklit ediyo timberlake kim yaaa justinin yanından bile geçemez ortak bi yanları varsa o da sadece isimleridirr.....

    YanıtlaSil
  5. '' tam tersi timberlake bieberı taklit ediyo timberlake kim yaaa justinin yanından bile geçemez ortak bi yanları varsa o da sadece isimleridirr.....'' diyen kişi timberlake popun prensi bunu bilmiyorsun da kim ya diyorsun sanırım

    YanıtlaSil
  6. abi saçmalamayın justinin kimseye benzemeye ihtiyacı yok her şey onda var.karizma,şöhret, ayrıca justin bieber timberlake nin başaramadıkların başardı.hem de bu yaşta.hangi sanatçı bu yaşında bu kadar şöhrete sahip oldu.
    ayrıca kliplerin benzer olması justini suçu değil.klip çekmek yönetmenin ve yapımcı şirketin işidir.justine yüklenmeyin.

    YanıtlaSil
  7. boyfriend bi kere harika bi şarkı ne de olsa justin yazdı ve justinin kimseye benzemeye ihtiyacı yok asıl taklit eden de timberlake

    YanıtlaSil
  8. milyonlarca hayranı olan, kendinden yaşça büyük rakipleri sollayan birinin kimseyi taklit etmeye ihtiyacı yok bence. bunlarla sadece kendinizi avutuyorsunuz.

    YanıtlaSil
  9. '' tam tersi timberlake bieberı taklit ediyo timberlake kim yaaa justinin yanından bile geçemez ortak bi yanları varsa o da sadece isimleridirr.....'' bunu ben yazdım diyen kişi timberlake popun prensi bunu bilmiyorsun da kim ya diyorsun sanırım buda cevaptı bende bi cevap veriyorum bieber michael jacksonın tahtına aday gösteriliyo timberlake bunu başardımııı????

    YanıtlaSil
  10. bişey hatırlatmak istiyorum justinin believe albümü 374 milyon sattı boyfriendde bu albümün ilk çıkış singleydı siz neyin kafasındasınız bütün belieberlar toplansa neler yapabiliceklerini kimse tahmin edemez ben de bi belieberımm...!!!

    YanıtlaSil
  11. kesinlikle justin bieber daha iyi

    YanıtlaSil
  12. Timberlake müzikte çokta başarılı değildi kesinlikle Justin Bieber gibi bi hayran kitleside yoktu saçmalamayın.

    YanıtlaSil
  13. ohaa birleşmesi çok iyi olmus kesinlikle

    YanıtlaSil
  14. timberlake i küçük görenler HADDİNİZİ BİLİN. BİZ BURDA SAYGI DUYMAYA ÇALIŞIYORUZ SİZ BİZİ DENİYOSUNUZ GALİBA BANA SORARSAN BİEBER DÜNKÜ BEBE KİM Kİ O LAN?? HA KİM O TİMBERLAKE İN YANINDA İLLA BUNU SÖYLETCEKSİNİZ DİMİ?!

    YanıtlaSil
  15. Timberlake kim Justine özeniyor diyenler, Bieber daha dünki çocuk Timberlake yılların sanatçısı kimseye özenmeye ihtiyaci yok.

    YanıtlaSil
  16. timberlake kim ya diyenler HADDİNİZİ BİLİN. BİZ BURDA SAYGI DUYMAYA ÇALIŞIYORUZ SİZ BİZİ DENİYOSUNUZ GALİBA. ABAN SORARSAN BİEBER KİM YA DÜNKÜ EBEB ADAM MI LAN O HA? TİMBERLAKE DÜNYA STARIYKEN BİEBER ALTINA EDİYODU KONUSTURMAYIN BENİ BURDA

    YanıtlaSil
  17. Şu "Timberlake, Bieber'i taklit ediyor" diyenlere sesleniyorum; Justin Timberlake'nin müzik kariyeri 1995'te başladı. Ayrıca Britney'le birlikte Disney'den çıkan sanatçılardan... Bilelim de konuşalım ;)

    YanıtlaSil
  18. Hep söylerim; Bieber yokken Timberlake vardı. Bieber bebekken Timberlake listelerin en üst sıralarındaydı. Başka da bir şey demeye gerek yok zaten...

    YanıtlaSil
  19. "Timberlake müzikte çokta başarılı değildi kesinlikle Justin Bieber gibi bi hayran kitleside yoktu " diyen arkadaş. Bence bi araştır Vikipedi'den falan ha?

    YanıtlaSil
  20. Yok efendim; "Bieber yakışıklı, albüm satışları, kazançları, bu yaşta kimse bu şöhrete ulaşamadı, Timberlake de kimmiş?" diyenlere gerçekten gülüyorum. Timberlake'nin kariyerine gerçekten göz atmalısınız bence.

    YanıtlaSil
  21. TIMBERLAKE BIEBER'I TAKLİT EDİYO DİYEN KİŞİ,BEYNİNDE Bİ SORUN VAR SANIRIM.BIEBER'I SEVERİM AMA TIMBERLAKE ÇOK AYRI.BIEBER ONU ÖRNEK ALIYO OLABİLRİ ÇÜNKÜ JT Bİ EFSANE!

    YanıtlaSil
  22. bu girlfriend şarkısı eski nir şarkı lütfen sitede görüp onu yapmış olabilir taklit demiyorum

    YanıtlaSil
  23. timberlake i küçük görenler HADDİNİZİ BİLİN. BİZ BURDA SAYGI DUYMAYA ÇALIŞIYORUZ SİZ BİZİ DENİYOSUNUZ GALİBA BANA SORARSAN BİEBER DÜNKÜ BEBE KİM Kİ O LAN?? HA KİM O TİMBERLAKE İN YANINDA İLLA BUNU SÖYLETCEKSİNİZ DİMİ? diyene sesleniyorummmm hadinizi biz size 25 milyon kişiyle bildiririz bieber bebemi küfür etmek istemiyorumm jb bi efsane ve efsane olmayada devam edicek biz timberlake bebe demiyosak sizde haddinizi biliceksiniz demiyceksiniz bi kere timberlake in klibi birazdaha sex'e kaçıyo yanlış anlamayın bu lafımıda bi kere bu klibi kim yaptı ikisini karşılaştırmak çok saçma % 100 bieber belli zatenn tartışmaya gerek bile yok boşuna yorulmayın

    YanıtlaSil
  24. Admin bir şey soracağım benim bir bloğum var fakat sizden alıntı yapıyorum arada linkinizi de veriyorum alıntıdır diye izin verirmisin :)

    YanıtlaSil
  25. selam arkadaşlar Timberlake in bu konuda Biebera benzemesi mümkün değil. Ortada bir taklit varsa onu yapan Bieber dır çünkü bu Timberlake şarkıyı 2007 de daha bieber ortada yokkken çıkarmıştır bilirsini ki Bieber 2009 da ortaya çıktı. Ayrıca Bieber bu kadar üne ve dolayısıylada paraya karizmasından dolayı sahip. Sesi hala çocuk gibi ve canlı performansı berbat. Konser sesiyle video kliplerin alakası bile yok. ama sonuç olarak makineyle oynanmış sesi güzel ben bile dinliyorum. yeni birisi gelince eskiden beri olanları ezmek hiç hoş değil. ve sanırım siz biebercılar yaş itibariyle Timberlake i bilmiyorsunuz bence araştırım derim kime laf attığınızı bilin. yaptığınız çok yanlış. Timberlake 1993 senesinden beri bu piyasadadır buda 19 sene demekti gayet tecrübelidir, örnek alınabilecek biridir. şuan 31 yaşındadır 19 sene geriye giderseniz bu adam 12 yaşında keşfedilmiştir piyasaya çıkmıştır bieber la karşılaştırın bakalım onu kaça katlar.

    YanıtlaSil
  26. susun be justin bieber'a laf söyleyecek insan mısınız len siz? beni tepe mi tası mı attırmayın sktrin

    YanıtlaSil
  27. Tmberlake bir efsane! müziğe 95'te başladı bieber yokken timberlake 1. sıralardaydı. ' Timberlake müzikte çokta başarılı değildi kesinlikle Justin Bieber gibi bi hayran kitleside yoktu saçmalamayın.' diyen arkadaşa sesleniyorum istersen bir vikipedia'dan hayatını araştır kaç single ı var kaç milyon hayranı var.. Disney'den Britney Spears'la çıkmış bir sanatçı. Tamam Bieber'da çok iyi şarkıları güzel, güzel olmasına da Timberlake Bieber'dan daha iyi bir sanatçı... Justin Bieber hayranları biz size saygı duyuyorsak siz de bize saygı duyucaksınız

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)