27 Tem 2012

Justin Bieber, Selena Gomez İçin "Harika" Bir Şarkı Yazdı

Ünlü şarkıcı Justin Bieber ve will.i.am, Teen Choice Awards gecesinden sonra aynı uçakta yolculuk ettiler. will.i.am'in bir röportajına göre bu uçak yolculuğu sırasında Justin, will.i.am'e kendi yazdığı bir şarkıyı göstermiş. Olayları will.i.am'in ağzından dinleyelim;
"Bana, 'Sana kendi yazdığım bu şarkıyı göstermek istiyorum. Gerçekten çok heyecanlıyım çünkü bu şarkı kendi başıma yazdığım ilk şarkılardan.' dedi." 
Daha sonra uçağın koridoruna çömelerek Justin'in laptop'ından bu şarkıyı dinlediklerini anlatan will.i.am, sözlerine şöyle devam etti;
"Şarkı, uyuşturucu etkisi yaratıyordu. Daha sonra Justin şöyle dedi; "Evet, bunu Selena için yazdım. Bu harika." Ve şarkı gerçekten mükemmeldi. Gerçekten uyuşturucu madde gibiydi."

18 yorum:

  1. bunlar ne tatlı ben sinir oluyordum ikisine de ama artık çok tatlı geliyorlar

    YanıtlaSil
  2. çok merak ettim

    YanıtlaSil
  3. Selenanın saçının yağına bak

    YanıtlaSil
  4. kafan güzel mi senin yaa?!! ne yağlısı senin dibinde de o kadar flaş patlatalım senin de saçlarını görürüz! bu insanlarla aynı dünyada yaşıyoruz ya şaka gibi :D antiler de cevaplarını aldılar ama hala devam ederler şimdi bunlar Jelena ayrıldı diye!

    YanıtlaSil
  5. bu justin tam bir aptal.bu kız için değmez.

    YanıtlaSil
  6. Umutsuz romantiğim<3
    Dinlemek için sabırsızlanıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. videoyu paylaşsanız ! dinleyemedim

    YanıtlaSil
  8. Saç yağı değil o cahil misin nesin.Flashlardan dolayı parlak gözüküyor.Gerçekten bir ünlünün saçı yağlı bir şekilde dışarı çıkacağına inanıyor musun?Hele de antileri onu her şekilde aşağılamak için neden ararken.

    YanıtlaSil
  9. Öyle görünmesinin nedeni hem flaş hem shop.Yani bu kadar mantıksız insanlarn var olduğuna inanamıyorum
    Şarkıyı sabırsızlıkla bekliyorum.Ama eğer bi sonraki albümüne koyacaksa daha çok beklicez.

    YanıtlaSil
  10. bikere selenanın saçı yağlı değil

    YanıtlaSil
  11. selena seni seviyorum

    YanıtlaSil
  12. Vaaay! Merak ettim şimdi!

    YanıtlaSil
  13. Selenaya asigim ondan nefret edenlerin kiskancligi diz boyu :) ee hak vermeliyiz her aynaya baktiklarinda gordukleri o iticilikle bende guzeli kiskanirdim hahaha

    YanıtlaSil
  14. çok tatlı ve çok romantik yerim seni <3

    YanıtlaSil
  15. justin selena ma iyi yapmış ♥♥♥♥♥♥♥♥

    YanıtlaSil
  16. Saç yağı değil o.Parlak saç.Şu bütün kızların sahip olmak için onlarca bakım ürünü aldıkları saç özelliği.

    YanıtlaSil
  17. ya salak mısınızz siz ? justinin yazdığı şarkıdan değilde selenanın o yağlı saçlarından bahsediyosunuz ... Aşkımmm ya şu romantikliğe bak YERİMMMMMM SENİİİİİ<3

    YanıtlaSil
  18. Of anticiler sacmalamay basladi yine flas oldugunu anlayamayack kadar salaklar ve romantizm diye buna derim bn :) cok yakisiyo kiskananlar catlasin :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)