29 Tem 2012

Justin Bieber: "Nicki Minaj'ın Poposunu Beğeniyorum"

Justin Bieber'la uzun bir yazıya ve röportaja hazır mısınız? Bieber'ın Türk fanlarını sonunda fark etmesi üzerine, kemerlerinizi bağlayın çünkü Justin Bieber birazdan hayranlarının sorularına cevap verecek, One Direction'la kavga edecek. İncil'i okuyan bu çocuğun bile kötü tarafları var. Hadi Belieber, Swag yapalım!
Londra'da gizli bir mekanda Justin Bieber "şeyinden" bahsediyor. Gizli olması gerek yoksa hayranları her dakika çığlık atar. "Ona isim bile taktılar. Jerry. Çok garip." Dünyanın en ünlü yıldızlarından biri olan Justin, o kadar da garip değil aslında. Dönen sandalyede fırıl fırıl dönüyor, iPhone'unu kurcalıyor. "Ona isim taktılarsa neden böyle kalmasın? Hayranlarımı çok seviyorum." Justin Bieber kendisine büyük bir adam gibi davranılmasını istiyor.  Onun nasıl ünlü olduğunu anlatmayacağım çünkü herkes biliyor. Twitter'da 22 milyonu geçik takipçisi var ve hayranlarından 123,000 kişiyi takip ediyor. Röportaja başlar başlamaz tweet atıyor. "Twitter'a swaggy yazdım." Swaggy ne? "Tarz sahibi demek." diyor ve "hadi ama bilmiyor musun?!" dermişcesine bakıyor. Zor sorulara hazır olduğunu duyduk Justin? "Tabi ki." Esniyor ama parmakları hala iPhone'unda. Onu kenara bırak genç oğlan. "Tamam. Hadi swag yapalım." Röportajdaki tiplerini ":D, ;)" gibi ifadelerle göstermeyi tercih ettim.

Seni twitter'da takip etmeyen ama takip etmesini istediğin kişi kim?
Beyonce. Çok seksi biri. Onun yaptığı herşeye aşığım. Ama Jay-Z'yi de seviyorum. Malesef buna birşey yapamam. :D Uzun süredir ondan çok hoşlanıyorum. Aralarına giremem. Bunu asla yapmam. ;)

Hayranlarının sana yaptığı en korkunç şey neydi?
16 yaşındaydım. Turnedeydik. Korumam yarnımda olmadan hayranlarımı görmenin harika olacağını düşündüm. Segway sürüyordum. (tekerlekli araç) Aralarından hızla geçerim sandım. Ama Segway'im kırıldı. Hayranlarım etrafını çevreledi ve tek başımaydım. 100 kişi falanlardı ve yavaş yavaş 1000 kişi oluyorlardı. Olabildiğince hızlı bir şekilde korumam Kenny'e koştum. Ama güzeldi. :) Tişörtüm falan yırtılmıştı.

Artık 18 yaşındasın. Londra'dayken bara gittin mi?
Henüz hayır. Dün bir yere gittim. Yaşlı insanlarla doluydu. İsmini hatırlayamıyorum ama sanırım gece kulüplerinden biriydi. Etrafta 30 yaşın üstünde insanlar vardı. Birgün bara da gitmek isterim. 

Hiç onların neler yaptığını görmek için diğer genç yıldızlarında kariyerlerini araştırdın mı?
Açıkçası pek değil. Çünkü birçok genç yıldız kariyer yapamadı, değil mi? O yüzden ben kendi bildiğimi yapıyorum. Kılavuz olarak baktım tek kişi Michael Jackson. Tüm gözler üstündeyken büyüme çağındaki kariyerini takip ediyorum. [Muhabir onun da kariyerinin iyi gitmediğini hatırlatıyor] Ne demek iyi gitmedi? [Öldü] Bazı sorunları vardı. Ama kariyer bakımından en büyük yıldız o.

18 yaşındaki kızım seni öpmek, 9 yaşındakı oğlum ise seni dövmek istiyor. Sence neden böyle?
Eğer bir insana gidip, yaşı fark etmez, 14 yaşında bir çocuk var. Saçları uzun ve şarkı söylüyor. dersen, onlar derler ki "Öyle mi? Dinlemek istemiyorum." Küçükleri bilmiyorum ama büyükler kızlar beni istiyor diye sinirleniyor. Bu yüzden böyle. Umrumda mı? Hayır!
Küçük fanların twitter'da senin için sapık TT'ler yapınca rahatsız edici buluyor musun?
Evet. 12 yaşındaki bir çocuğun uygunsuz şeylerden bahsetmesini sevmiyorum. Küçük çocukları ailesi daha yakından izlemeli. Ama 13 yaşında olduklarına bu daha kolay, çünkü her türlü o şeyleri öğreniyorlar.
Tyler The Creator yani Bitch Suck Dick [Sürtük Şeyi Yala] şarkısının değerli bestecisi seninle çalışmak istiyor. Onunla çalışır mısın?
Yaptığı müziği destekliyor muyum bilmiyorum. Bunu o biliyor. O benim adamım. ;) Arkadaşım. Şu tüm şeytani şeylerini pek anlamıyorum. Eğer onunla çalışırsam, bu temiz birşey olmalı. Onunla sapık şarkılar yapmam!

Hayranlarının sana gönderdiği en garip şey neydi?
Hayranımdan plastik golf aletleri aldım. Tüm ailesi tarafından imzalanmıştı. Neden imzaladılar ki? Ünlü falan değiller! Hayır, sadece senin için golf aletleri imzalamak istedik. Bu çok garip! Sonra mısır gevreği aldım. İşte böyle. Sana bir mısır gevreği aldım, umarım beğenirsin. Garip!

Super Bowl'da resmen Ozzy Osbourne'la takılıyordun. Karanlıkların prensi sana bir tavsiye verdi mi? :D Pek sayılmaz. Usher bana tavsiye veriyor. Yaptığım işle eğlenmemi söyledi. Drake de terbiyeli olmamı söyledi. Ama Ozzy de iyi biri. Yıllar geçtikçe uslanıyor :D Black Sabbath grubunu seviyordum. Şey şarkısını seviyorum. Neydi? School’s Out For Summer mı? [O şarkı Black Sabbath'in değil.] Hayır onların! [Alice Cooper'ın] Hayır onların! Ben rock müziği severim dostum. Guns N’Roses, Metallica severim. The Beatles'ı da. Metallica'nın Fade To Black ve One şarkıları güzeldir.
2009 yılında Beyaz Saray'da şarkı söyledin. Saraydan tuvalet kağıdı çaldın mı?
Hayır! Her yerde silahlı adamlar vardı. Ama oval ofise girdim. Oraya pek kimse giremez. Barack Obama oradaydı. Beni gezdirdi. Çok iyi biri.

En sevdiğin cips markası ne?
Doritos. Çünkü peynirli ve güzeller.

Çocuğunun babası olduğunu iddia eden Mariah Yeater şuan burda olsa ne derdin?
Birşey söylemezdim. Ona söyleyecek hiç birşeyim yok. Hayatımı mahvetmeye çalıştı. Bunu kim yapar ki? Kim iğrenç şeyler söyleyip birine iftira atar? Bence çok bencilceydi. Çünkü bunu yapmasının başka bir nedeni yok.

Meme erkeği misin? Popo erkeği mi?
[kaşlarını kaldırıyor] Sanırım popo erkeğiyim ben. Popoları seviyorum. Beni cezbediyorlar. Beni çekiyor. Favorim var mı? Nicki Minaj da güzel birtane var.

Eğer bir kavgada olsaydınız kim kazanırdı? One Direction mı sen mi? Özel hareketin ne olurdu?
Eğer 5'i birden gelirse, kıçımı tekmelerler. Teke tek olursa, onları bitiririm. Spin-kick hareketini yaparım. Tam yüzlerine! Harry mi? [Dönen sandalyede dönüyor ve tekme atıyor] İşte sana spin-kick!

Hem İncil okuyorsun hemde hayranlarının yanında çıplak geziyorsun. İki yüzlü müsün? Yoksa karanlık bir yanın mı var?
Mükemmel değilim. Benimde karanlık tarafım var. [arkadaşlarına bakıyor] Benim karanlık tarafım ne Mike? Herşeyim mi? Karanlık tarafım ne Allison? [Allison kötü şakaları diyor] Aa evet. Bir keresinde Taylor'ı ağlattım. Şaka yapmayı seviyorum.

İçinden çığlıklar atıyor musun?
Bazen evet. Her zaman kendini sakin tutmaya çalışmalısın. Özellikle tüm gözler üzerindeyse. Her zaman gülümsemelisin. Herkes bazen çığlık atmak ister bence. Bırakın gitsin. Yastığa çığlık atın.

Defolup gitmeni söyleyen insanlara burdan ne demek istersin?
:D Benden nefret edenlere derdim ki: Sizi seviyorum. Benden nefret ederek beni desteklediğiniz için teşekkür ederim. Youtube sayfama mesaj yazdıklarında, bundan para alıyorum. Benden nefret ederken bana para kazandırıyorlar. Ben derim ki; İnanın! Believe [inan] albümüm çıktı.

32 yorum:

  1. Şimdi bazı anti ve directionerlar saçma sapan yorumlar atıcak. Ama Justin'ın dediği gibi ''Benden nefret ederken bana para kazandırıyorlar''

    Bazı şeyler beni şaşırttı -.- Seni çok seviyorum Castin :D

    YanıtlaSil
  2. HEPSİNİ OKUDUM :D VE BAYILDIM <3

    YanıtlaSil
  3. harıkasın justın ı love you ım belıeber mukemmelsın

    YanıtlaSil
  4. Bi insan bu kadar mı tatlı ve doğal olur seni seviyorum mor supralı prensim <3

    YanıtlaSil
  5. Justin seni seviyorum.Çok iyisin.Forever Belieber <3 <3

    YanıtlaSil
  6. fazla şımarık biri kendini beğenmişin teki

    YanıtlaSil
  7. bu çocuğu seviyorum ya prensim benim çok tatlı ve açık sözlü bu da iyi bişey ayrıca bazı yerlerde şaka yapıyor zaten gülerel çok seviyorum seni justinnnnnn

    YanıtlaSil
  8. o kadar one direcitonı dövemez diye geçildi.bu soru sadece bir SORU bunu abartmaya gerek yoktu.
    çok içten cevaplar vermiş.

    YanıtlaSil
  9. Ya çocuk yapmacık değil işte ya. İçi dışı bir yavrumun. Seni bu yüzden seviyorum aşkım benim. Komiksin, tatlısın, YAKIŞIKLISIN :D , ve de hayranlarına çok değer veriyorsun. Ah Ah bir de bize bu kadar uzak bir yerde olmasan :(

    YanıtlaSil
  10. Evet biraz fazla şımarık...

    YanıtlaSil
  11. Ünlü zengin yakışıklı ve çoğu kız onu çok seviyo hatta HASTA. sencede şımarık olması doğal değil mi ?

    YanıtlaSil
  12. şımarıkmı twıtterına I love you turkısh beliebers yazdı bırakın şımarık kalmaya devam etsin çünkü onun için ölüyorum <3<3<3<3<3<3<3

    YanıtlaSil
  13. Aynısını 1D'den biri dese bişey olmaz ama. Asıl şımarık ve havalı olan 1D grubu. Justin çok tatlı ve şeker konuşmuş.

    YanıtlaSil
  14. Ay ne kadar şımarık!! Kendini ne sanıyo bu çocuk bunun giblere hiç katlanamam. Bitanecik Selenam nasıl katlanıyo hayret ediom Bide "I love you turkısh beliebers" yazması şımarıklığından ne eksiltir ki?????????? Zaten nefret ediom bide bu röportajdan sonra gebertesim geldi resmen.

    YanıtlaSil
  15. Alice Cooper ile Black Sabbath'ı karıştırmasıyla ne kadar salak olduğunu belli etti rock müzik sevdiğini söylüyo ama o saydığı GNR metallica şarkılarından sadece çok ünlü olanları biliyo tam bir yalancı bir insan sevmediği şeyleri neden seviyorum diye tanıtır ki ? SAÇMA

    YanıtlaSil
  16. ya şu justin varya nasıl hayran oldugum kadına NİCKİ MİNAJA ayyyyyy canım benim ya aşkım çok güzel nasıl ögle laflar söyleyebilir önce kendine baksın bir erkek oldugunu sanıyor ama büyük bir yanılgı içinde iki aslında yakışıklı oldugunu sanıyor ama

    YanıtlaSil
  17. justini sevmiyorum ama yetenekli..ve dogru şımarık ve bu onun yapısı ben hayla onun olgunlaştıgını zannetmiyorum bence hayla bir çocuk...

    YanıtlaSil
  18. justin yalan söylemiyor.gerçekten metal müziği seviyor.hem bu kimi ilgilendirir?!
    sen justinin baby şarkısını biliyorsun ama big brown eyesi bilmiyorsun.Aradaki farkı anlamışsındır umarım.şımarık filan da değil.ayrıca kadınlar hakkındaki düşüncelerini söylemiş.bunu sadece justin yapmıyor her erkek yapıyor.selena da kaldıramıyorsa bırakır.SİZ OOLAYA OBJEKTİF BAKMIYORSUNUZ!SIRF JUSTİN BİEBER OLDUĞU İÇİN BAKIYORSNUZ.PARA KAZANIYOR .ŞÖHRETİ YERİNDE KESİN ŞIMARIKTIR BU GİBİSİNDEN.SAÇMALAMAKTAN BAŞKA MACINIZ YOK!!!!

    YanıtlaSil
  19. Malmısn adsız Justin 1D den kat kat şimarık 1D de şimartıldı fakat onlar şirin ve doğal justin ise sapık kendini beğenmiş ve müthiş şimarık bence ve harry onu döver haberi olsun Harry'me laf atanı döverim keşke amerikada ve justinin 30 metre uzağındaki bir evde olsaymışm camdan girer justini döverdm

    YanıtlaSil
  20. Ne olursa olsun, şımarık da olabilir ama ben Justin'i seviyorum. Her haliyle. Nicki Minaj yorumuna güldüm :) Bu blog çok güzel cidden, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  21. Justin şımarık değil ayrıca şımarıksada ona çok yakışıyo anticiler sizi anlamıyorum madem sevmiyosun o zaman yorum yazmayın haberlerini okumayın onun hakkında konuşmayın yada yorum yazarak onun şöhretine şöhret katıyosunuz Justin adına teşekkür ederim.
    -Külaf Girl-

    YanıtlaSil
  22. I love u Justin. Herşeyi Mükemmel ve çok güzel cevaplar vermiş. :) :)

    YanıtlaSil
  23. of anticiler Baş belalarıSiz sadece Justine para kazandırıyosunuz o kadar o JUSTIN BIEBER Sizi Takıcağını mı sanıyosunuz arkasında o kadar hayranı varken 1D De Justin in hayranı ve sizin 1D ile görüşme şansınız olsaydı ve justin i kötülerseniz onlarda emin olun sizi döverler onlar da justin in izindeleer unutmayın harry:hepimiz justini seviyoruz dedi :) onlar böyle derken siz directionerler böyle demeye devam edin ve şımarık deyin o küçükken ne zorluklar atlattı ve buraya geldi bi nicki minaj cı adsız da o nasıl öyle der demiş bunları nicki de gördü bişi dedi mi HAYIR ! ee o bişi demezken sizin demeniz ne haddinize Haa bi selenatör de justine nasıl katlanıyo selena demiş ve bende selenatörüm ve ölümüne belieber ım selena onu seviyo karışma senin ufacık beynn le bişi demnle bişi olmaz. onlar mutlu evet justin anticleri takmıyo ama seviyo evet bende seviyorum afern para kazandırmaya devam edin :)
    I Love You Justin

    YanıtlaSil
  24. seni seviyorum justinnnnnnnn çok anlamlı konuşmalar yapmişsınnnnnn bebeğiimmmmm

    YanıtlaSil
  25. Of çok salakça ! teke tek gelseler onları bitiririm demiş ? onda olmayan kaslar 1D de var :D baby face :)

    YanıtlaSil
  26. Justin den popo ya da kalça lafı olmayan bi laf duyabilirmiyiz?

    YanıtlaSil
  27. çok tatlısın konuşmalarınla falan seni çok seviyorum justin <3

    YanıtlaSil
  28. Çok bi halt biliyosunuz sanki kusura bakmayın ama JUSTİN döver ;).Salağın biri yazmış amk. 1D 'de Justin'den fazla kas var hay amk 5 kişinin kası tabi fazla olur götün kadar beynin var zaten.Gerçekten sataşanın ... Çok pis laf yer benden kapayın çenenizi oturun kıçınızın üstüne.Anticiler şu sözden vazgeçin "JUstin Biber" O BİBERDE SİZİN BİYERİNİZE GİRER ! Şu saçma sapan repliği bırakın kdası geçti ;)

    YanıtlaSil
  29. ya of şu ilgi çekmeye bayılan gerizekalılardan bu site de bıktı bizler de bıktık!! hayır arkadaşım madem beğenmedin neden yorum atıyosun herkesin ilgisini çekmeye çalışıyosun yaa madem ilgi çekeceksen baska bi sitede çek allahım yarabbem yaa böyleleri de insanı deli ediyo iste!! her neyse bosverin su directionerleri selenatörleri biz justinin haberine yorum atıyoruz burda dierlerini karıstırmayın!! bazı arkadaslara katılıyorum ne var yani justin kadınlar hakkındaki düşündüklerini söylemiş hani gerçektende bu haberi Miss.Minaj da gördü o bi se söylemio ama siz burda dırdır yapıosunuz yaa!! her neyse seni seviyorum bebişim sen her halikarda benim aşkımsın!! I LOVE UU!!
    -JUSTİN is my life...
    -ANTİ BELİEBERS (4ever:)

    YanıtlaSil
  30. bence hiçde yakışıklı degil ondan nefret etmiyorum yalnız hiç sevmiyorum çok şımarık kendini begenmiş bu benim fikrim ama onunkini bilmem .....

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)