19 Tem 2012

Justin Bieber ''Artık Kesinlikle Daha Olgunum''

Erken yaşta bütün dünyada meşhur olan 18 yaşındaki müzisyen Justin Bieber, Rolling Stone dergisinin Ağustos ayı kapağında yer alıyor. 'Boyfriend' şarkıcısı dergiyle genellikle özel hayatıyla ilgili bir röportaj yaptı. Romantiklik, biraz daha büyümesi ve olgunlaşması hakkında. İşte o röportaj;
Büyümesi hakkında;
Artık kesinlikle daha olgunum. Artık kendimi daha erkes gibi davranabilirmişim hissediyorum. Kendimi bir erkek olarak pek zapt edemiyorum.
Romantikliği hakkında;
Herşeyine dikkat ederim. Mesela saçlarını yaptırmışlarsa dikkat etderim ya da yeni bir oje sürmüşse. Aynı zamanda hep ''Çok güzelsin'' ''Mükemmelsin'' gibi şeyler söylerim.
Menajeri Scooter de Justin ve Selena hakkında şunları söyledi;
Kişisel olarak bence bunların hepsi bir ton zırvalık. Evet Justin'in kız arkadaşı olacak ve bazı kızlar da bu durumdan memnun olmayacak ama aynı zamanda Justin'in romantiklik olarak ne yaptığını öğrenmek isteyecek kızlar da olacak. Ve daha önemlisi onlar bunları öğrendiğinde Justin'i daha çok isteyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)