7 Tem 2012

Justin Bieber: ''Antilerim Bana Para Kazandırıyor''

Justin Bieber'ın kariyerindeki en büyük sorunu şüphesiz antileri. Özellikle kariyerine ilk başladığı yıllarda bu sorunla daha fazla savaşmak durumda kalan Bieber, Q dergisine verdiği röportajda antilerine teşekkür etti. 
Antilerim sizi seviyorum. Benden nefret ederek beni desteklediğiniz için teşekkür ederim. Onlar Youtube sayfama yorum attıkça ben para kazanıyorum. Benden nefret ederek bana daha çok para kazandırıyorlar.
Müzik zevki hakkında ise:
Guns N' Roses'u, Beatles'ı ve Metallica'ın 'Fade to Black' ve 'One' adlı şarkılarını seviyorum.

12 yorum:

  1. iyi söylemişsin qanqa

    YanıtlaSil
  2. Hahaha iyi cevap Bieber :D

    YanıtlaSil
  3. anticiler buna ne diyecek merak ediyorum :D

    YanıtlaSil
  4. metallica guns n roses veya the beatles dinlediğine inanmıyorum böyle grupları ve şarkıları dinleyen bir insan böyle şarkılar söyleyemez örneğin siz hande yenerin ıron maiden dinlediğini düşünebiliyormusunuz hiçbir farkı yok bir insanın müzik tarzı dinlediği ve söylediğiyle çelişiyorsa bir sorun vardır

    YanıtlaSil
  5. CemreBelieber8 Temmuz 2012 10:30

    Vaay iyi laf. Hadi bakalım antiler bunada laf bulun.

    YanıtlaSil
  6. Ne olursa olsun Anti4ever! <3

    YanıtlaSil
  7. alsın o paraları götüne soksun o zaman castininizz çünkü tek derdi para karier ve tip yokki adamda ondan tek istediğimiz one direction ile uğraşmasın önüne dönsün adam olsun sensuza dek onun anticisiyim ve one bi kere bile para kazandırmadım kazandırmamda mal justin

    YanıtlaSil
  8. Allahın belaları ya. Justin'in ne hayranı ne de anticisiyim. Geçen sene ''ayy justin aşkım yerim'' yazan insanlar gelmiş burda ''one directionu rahat bırak salak'' felan yazıyolar. Abi hayran olun ama karaktersiz olmayın. Adam iyi demiş hem. Siz gelmiş burda ''para düşünüyo'' diyosunuz. Kısacası, geçen senelerde Justin için geberirim derken şimdi çocuğun antisi olup laf atıyosunuz. Cidden sıkıldım artık.

    YanıtlaSil
  9. iyi.. paraları nerde yediğini bildiğime göre iyiki para kkazandırıyorum ona.. m.l... o parayla uyuşturucualman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  10. justlivemyworld9 Temmuz 2012 21:49

    Ahaha harika!.. Kendini mutlu ettiği gibi antilerini sinir ediyor! :))

    YanıtlaSil
  11. haha mal antiler gördünüzmü şimdi ne yapıcaksınız?? :D

    YanıtlaSil
  12. iyi.. paraları nerde yediğini bildiğime göre iyiki para kkazandırıyorum ona.. m.l... o parayla uyuşturucualman dileğiyle.. diyen kişiye sesleniyorum nerede yiyiyo ben sana söyliyimmi vakıflarda çocuklar için hastanelerde nasıl bu kadar kişiliksiz karaktersiz bencil olabiliyosun justin uyuşturucu kullanmaz bunu anla diycem ama beyin olmadığı için zorrr!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)