17 Tem 2012

Josh Hutcherson'la Çok Özel Röportaj

'The Hunger Games' filminin başrol oyuncularından Josh Hutcherson İngiltere'nin Elle Dergiyle bir röportaj yaptı Röportajında en sevdiği film, kitap ve hayalindeki rollerden bahsetti. Kuşkusuz Josh'ın filmlerindeki rolleri harika açıkçası bizde merak ettik hayalindeki rolü. O zaman bakalım neymiş?
Josh nelere gülüyor biliyor musunz ?
Bende sabahın üçüne kadar berbat Youtube videolarını izleyen ve rastgele video açan insanlardanım. Jennifer ve ben rastgele video açmaya bayılıyorum, garip bir mizah.
En sevdiği kitap;
Catcher in the Rye. Bu kitap çok kez okudum. İnsanların geçmişini ve geleceğini anlatan hikayeleri seviyorum. Bu onların bağımsızlığını ve yeni bir dünyalarını anlatıyor. Holden Caulfield da bunlardan birtanesi. Eğer bu kitabın filmi olursa Holden Caulfield rolünü oynamayı çok isterim. Harika bir klasik. 
En sevdiği film;
Fight Club olabilir. Bu filmi çok uzun zaman önce gördüm ve beni büyüttü. Bu tarzda yapılan başka bir filmde hiç görmedim. Beni ''Aman Tanrım, gerçekten aktör olmak istiyorum artık istiyorum!'' gibi düşündürdü.
Müzik zevki ne peki ;
Calvin Harris'in Every time Feel So Close şarkısı seviyorum. Nasıl bir durumda olduğun önemli değil sadece seni mutlu yapsın. The Killers seviyorum. Hep kulislerde onu dinliyorum. Aynı zamanda Kanye West ve Jay-Z'nin albümü ''Watch The Throne'' çok delice.
En çok ne zaman kendisiyle gurur duydu ?
Geçenlerde Gay'leri ve Lezbiyenleri destekleyen bir cemiyet tarafından bir ödül verildi bana. Doğru birşey için ayakta kalan ve eşit şartlar için savaşan insanlardan bu ödülü almak benim için onur. Bu onur benim için dünya demek. 

4 yorum:

  1. josh <3 <3 <3 yerim yaaa <3

    YanıtlaSil
  2. Ben de olsam ben de Holden'ı oynamak isterdim. Çavdar Tarlasında Çocuklar müthiş bir kitaptı.

    YanıtlaSil
  3. hemen gidip çavdar tarlasında çocukları aldım <3 şimdiden çok güzele benziyo yaa yerim josh seni! <3

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)