21 Tem 2012

Joe ve Nick Jonas Kara Şövalye Yükseliyor Filmini İzledi

19 Temmuz akşamı Nick ve Joe Jonas kardeşler Beverly Hills 'te yemek yedikten sonra sonra son zamanların en çok konuşulan filmi Kara Şövalye Yükseliyor filmini izlemeye gittiler. Film çıkışı Joe kardeşleri ile tekrar müzik yapmak konusunda şunları söyledi:
Kardeşlerimle tekrar çalışıyorum.Nick'in Broadway'da benim konser için yaptığım seyahatlar dışında 2 aydır kayıt yapıyoruz.Stüdyodayız ve bize gerçekten güven veren on şarkımızı var.Hayranların duyması için bekleyemiyorum.
Ve kardeşler Kara Şövalye Yükseliyor filminin Colorado galasında yaşanan saldırı hakkında twitterlarından şunları söylediler.
@nickjonas - Benim düşüncelerim ve dualarım ile dün gece Colorado'da ki saldırıda ki ailelerin duygularını paylaşıyor.Bu haber çok üzücü.
@joejonas - Haber çok üzücü.Ben bugün saldırıda ki masum aileler için dua ediyorum.

1 yorum:

  1. jonas'ı çok seviyorum ve geri dönmelerine çok sevindim aynı zamanda Beverly Hils harika bir yer muhteşem yemekleri var

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)