23 Tem 2012

Joe Jonas - Teen Choice Ödülleri 2012

Jonas Kardeşlerin ortancası Joe Jonas 22 Temmuz Pazar günü Universal City, Kaliforniya'da düzenlenen Teen Choice ödüllerine katıldı. 22 yaşındaki genç şarkıcı törene siyah bir pantolon ve yeşil bir ceketle katıldı. Bu arada Joe'nun saçlarına dikkat ettiniz mi ? 2010 daki tarzı geri dönüyor gibi. Rock Kampı 2 filminde hafif kıvırcık saçlarıynı hatıylırsunuzdur. Harikaydı!

2 yorum:

  1. joe neden törenden gitmiş?

    YanıtlaSil
  2. Kevin Jonas'ın eşi Danielle Jonas'la birlikte gelmişler törene. Ama Dani'yi törene almamışlar (nedense)... Joe da yalnız başına törende oturmuş. Kameralar da önemsememiş. En son Justin Bieber'a "JB" dedikleri için töreni terk etmiş. JB'nin JONAS BROTHERS olduğunu biliyoruz... Justin'la davalık olmuşlardı ve kazanmışlardı. Justin da; "Bana bir lakap takmak istiyorsanız JBiebs deyin." demişti. Onlar kendi aralarında anlaşmayı sağladılar ama insanlar daha kabullenemedi...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)