20 Tem 2012

Jasmine Villegas 'Didn't Mean It' Klibi Yayınlandı

Jasmine Villegas'ın 'Didn't Mean It' klibi MTV sitesi tarafından yayınlandı. Bu klip ve şarkı Jasmine'in yaşadıklarını anlatıyor. 18 yaşındaki genç şarkıcı geçen yıl çok kötü bir ilişki yaşadığını ve şiddet gördüğünü açıkladı. Klibi izleyince de zaten anlayacaksanız. Klipte Jasmine'in sevgilisi ona şiddet kullanıyor ve gitmesine de izin vermiyor. Jasmine umarız bu kötü günlerini unutur ve hayatına devam eder.
 "Herkesin bir hikayesi vardır, bu da benim hikayemin bir parçası ve bu, beni olduğum kişi yaptı. Katlandığınız deneyimlerinizden dolayı asla utanma ve mahcubiyet hissetmeyin. Bunu bırakın ve asla geçmişe bakmayın. Yalnız değilsiniz. Sevgiler, Jasmine" 
- Simay 


D

8 yorum:

  1. Vay canına, bunlar doğruysa onun adına gerçekten çok üzüldüm.Şarkı ve klip çok güzel olmuş.Sesi çok hoşuma gitti, değişmiş gibi geldi.

    YanıtlaSil
  2. selam vikipediden de kontrol ettim jasmine 18 yaşında :)) -öykü

    YanıtlaSil
  3. Jinsu öl,geber !

    YanıtlaSil
  4. Jasminenin zenci sevgilisi vardı hata klibinde felan oynamıştı bi kaç kere o mu ki ? Çok yakışıyolardı . Üzüldüm.

    YanıtlaSil
  5. Klipte ilk başta ki dayak bölümüm gerçek video kaydımı yoksa klip için çekilmiş mi .

    YanıtlaSil
  6. evet Jinsu malı JEALOUS klibindeki çocuk .Jinsu Jasmine'yi dövdüğü için ayrıldılar .

    YanıtlaSil
  7. Klipten etkilendim baya yaa :( Jasminenin bu konuda ki açıklamasını paylaşır mısınız ?

    YanıtlaSil
  8. Jinsu ile Jasmineyi çok yakıştırıyordum. Açıkçası böyle bir şey olduğuna inanmak istemem ama belliki doğru. Çok üzüldüm gerçekten. Jasmine V. gerçekten beğenerek dinlediğim bir şarkıcı çok başarılı buluyorum kendisini sesi çok güzel.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)