18 Tem 2012

İyi Şanslar Charlie 4. Sezon Onayını Aldı

Amerika da da olduğu gibi Türkiye'de de Disney kanalında severek izlediğimiz İyi Şanslar Charlie dizisi 4. sezonuyla devam etmeye hazırlanıyor! Türkiye'de daha 3. sezona bile geçilmedi. Ama dizinin yine devam etmesine gerçekten çok sevindik. 4. Sezon da Emmy 5. çocuğunu doğurmuş olacak ve bebek Toby'i büyütmeye çalışacak. Tabi evin diğer çocuklarıylada bu olay daha çok eğlenceli hale gelecek. İyi Şanslar Charlie'nin devam etmesine sevindiniz mi ?

9 yorum:

  1. Çok severim bu diziyi.Devam etmesi beni sevindirdi.

    YanıtlaSil
  2. Evet çok sevindim her gün her saat her dakika başındayım Disney Channelli çok seviyorum iyi ki devam ediyor inşallah shake ıt up ta böyle devam eder :)

    YanıtlaSil
  3. çok seviyorum bu diziyi (: ahhh ama yine mi çocuk?4 tane yetmedi mi? :D :S

    YanıtlaSil
  4. iyi ama iyi şanslar charlie 'yi teddy ile alakalı ve ismi charlie yi barındırıryo. Bişey anlamadım. Ama severek izliyorum

    YanıtlaSil
  5. ahh harika bi haber bu keşke disney türkiyede aynı bölümleri yayınlayayıp durmasalar ama ben her zaman izlerim bu diziyi ..

    YanıtlaSil
  6. Evet 15 temmuzda duyunca çok sevinmiştim ben amerikayla aynı ilerliyorum :D

    YanıtlaSil
  7. Disney chanelin sitesinde bazı bölümlerin 3er dakikalık kesitleri var. İngilizce ama izlemenizi tavsiye ederim. Herkes çok değişmiş. Özellikle Charlie'yi görünce inanamadım. Gerçekten harika olmuş. Devam etmesine çok sevindim. :)

    YanıtlaSil
  8. dizinin meraklılarındanım ben amerikada olduğumiçin 4.sezonu türkiyeden önce izliyeceğim

    YanıtlaSil
  9. Burda neden hiç gösterilmiyor ya :(

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)