18 Tem 2012

Harry Styles'ın İdolü Chris Martin

One Direction grubunun en küçük üyesi Harry Styles 16 Temmuz Pazartesi günü Cheshire'daki evine varırken görüntülendi. 18 yaşındaki genç şarkıcı büyük bir Coldplay hayranı. Ve idolü de Coldplay'nin solisti Chris Martin. Harry geçenlerde yaptığı bir röportajında bunları söyledi;
Hep en büyük idolim Coldplay'nin solisti Chris Martin olmuştur. Harika bir şarkıcı, müzisyen ve yazar. Eğer herhangibir müzisyen kadar yetenekli olma dileğim olsaydı bu kesinlikle Chris Martin olurdu. 
Bende Harry'e katılıyorum. Coldplay en sevdiğim gruplar arasında. Chris Martin ise zaten ona söyleyecek bir kelime bulamıyorum. 'Fix You' 'Paradise' şarkılarını kesin dinlemişsinizdir herhalde.

4 yorum:

  1. wowww sert bakış atmış ama çok iyi çıkmış bu arada ben directionerim

    YanıtlaSil
  2. Coldplay sevilmez mi ya. Müthişler ve kesinlikle efsaneler. :))

    YanıtlaSil
  3. Sepet kafalı çocuk. Ne kadar itici bi grup ya yemin ederim hepsi birbirinden itici yakın zamanda dağılın kaybolun gidin inş!

    YanıtlaSil
  4. BENCE BİRAZ ÇENENİ KAPATMALISIN!UZAK KAL BİRAZ BU YORUMLARDAN!!!!!!!!İTİCİLİK SENİN YORUMUNDA VAR BE! O SEPET KAFALIYSA SENİN KAFAN NE BİÇİM?BİR DE İNŞALLAH DEMİŞ!İNŞALLAH ONLAR KARİYERLERİNDE DAHADA YÜKSELİLER DE SEN DE DUAM GERİ DÖNDÜ DERSİN...............FOREVER DIRECTIONER!!!! FOREVER YOUNG!!!!!!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)