17 Tem 2012

Harry Potter Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?

Hepimizin çocukluğundan beri izlediği tek bir efsane filmi vardır. O da tabi ki Harry Potter! Efsane film geçen yıl son filmini yayınlamıştı. Eminiz ki ilerde bu filmi çocuklarımıza da izleteceğiz ve kitaplarını da tabi ki okutacağız. Hepimizin 5485458878 keredir sıkılmadan izlediğimiz filmin oyuncuları peki şimdi ne yapıyor merak ediyor musunuz ? Hangi filmlerde rol alıyorlar ? Öğrenmek ister misiniz?

Daniel Radcliffe
Daniel çılgın Harry Potter rolünü oynadıktan sonra  Brodway'de ''How to Succeed in Business Without Really TryingRead'' gösterisinde rol aldı ve korku filmi ''The Woman in Black'' filminde oynadı. Şimdilerde ise ''Kill Your Darlings'' filminin çekimlerinde zaman harcıyor. Yukarıdaki Darren Criss'e benzeyen fotoğrafı onun setten çekilen bir görüntüsü.
Emma Watson
Emma Watson artık oyuncu değil o artık bir üniversite öğrencisi. Ama tabi ki bu arada film projelerine de devam ediyor. Yukarıdaki fotoğrafı Eylül ayında gösterime girecek olan ''The Perks of Being a Wallflower'' filminden. Filmde Logan Lerman ile başrolü paylaşmıştı.
Rupert Grint
Rupert Grint ''Harry Potter'' dan sonra Norveçli bir genci canlandıran''Into the White'' filminde rol almıştı. Ama Rupert 2013 yılına fena iddalı geliyor! Rupert 2013 yılı içinde tam 6 filmde oynayacak. Onu bu kadar çok film projesinde göreceğiniz için sevindiniz mi ?
Tom Felton
Yıllarını Draco Malfoy rolüne veren Tom Felton kötü çocuğu nasıl oynayacağını çok iyi biliyor. ''Rise of the Planet of the Apes'' filmindeki performansı da buna örnek olanlardan. Ve bu Ağustos'da Ashley Greene'nin de yer aldığı korku filmi ''The Apparition'' sinemalarda olacak. 

5 yorum:

  1. Harry Potter hayatımızdı ve bittiğini de asla kabul etmeyeceğiz <3
    Rupert aşkım seni farklı filmlerde görmek çok eğlenceli olucak <3

    YanıtlaSil
  2. dördününde çıkacak filmlerini sabırsızlıkla bekliyorum.çıksınlarda izleyelim :)

    YanıtlaSil
  3. Çok heyecanlıyım ya özellkile de Emma'nın ki için inşallah Türkiye'ye gelir de izleriz.♥

    YanıtlaSil
  4. rupert ne kadar çok istenio :D emma'm bnm yha:)

    YanıtlaSil
  5. harry potter bitince hayatimi kaybetmis gibi oldum kralice Jo bu seriyi devam ettircek diyorlar umarim dogrudur. ayrica rupert alti filmi nasil cekcek yaa ama muhakkak cok basarili olur butun filmleri hepsi cok tatli insanlar hepsinin filmlerini sabirsizlikla bekliyorum hepsi muhtesemler ve hepsine asigim. :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)