2 Tem 2012

Demi Lovato ve Dövmeleri

İşte Demi'nin dövmeleri hakkında birkaç bilgi:
1. Demi sadece 16 yaşındayken kendisi için özel bir dövme yaptırmak istedi.Sağ göğüs kafesinin üzerine iki uzun tüyün arasında ''you make me beautiful'' dövmesini yaptırdı. Demi dövme hakkında: Dövmeme her gün aynada bakıyorum ve bana güzel olduğumu hatırlatıyor.Kendimi bulma , bulimia ile mücadelede bana meditasyon yapıyor. 

2. Sol kulağının arkasında tek ve turkuaz renkteki tüy dövmesi için Demi; 2010 yılında tur sırasında yaptırdığım kişisel nedeni olmayan bir dövme diyor ve aptallık olarak itiraf ediyor. 

3. Mart 2011'de üç ay kaldığı rehabilitasyon merkezinde ayrılırken Demi duygusal ve fiziksel sorunlarından kurtularak daha kararlı bir kadın ortaya çıkardı.Demi önceden yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle bileklerine zarar vermişti hem o günleri unutmak hemde bileklerine verdiği zararı yok etmek için iki bileğine ''Stay Strong'' dövmesi yaptırarak hayranlarına ilham verdi.Sağ bileğindeki küçük kalbinde mücadelesinde yanında olan hayranlarını temsil ettiğini söylüyor. 

4. Demi haziran 2011'e sağ elinin üstüne küçük bir haç dövmesi yaptırdı. Demi dövmesi hakkında: Kendisinin dindar bir Hristiyan olduğunu ve mikrofonu tutarken tüm hayranlarının görebileceği şekilde yaptırdığını söylüyor. 

5. 2011 yılında tur sırasında Demi ve yakın arkadaşları Ivey, Hanna Beth Merjos ve Lauren Pietra ile vücutlarında farklı noktalara öpücük dövmeleri yaptırmaya karar verdiler ve Demi dövme için arkadaşı Ivey ve kırmızı dudaklarını seçti.Dövmeyi sol bileğinin içine yaptırdı.Demi dövme için: Dövmenin aslında eğlence için olduğunu ve yakın arkadaşlıklarını temsil ettiğini söylüyor. 

6. Demi sol elinin orta parmağının yanına ''Peace'' dövmesi yaptırdı.Dövme Demi'nin 1 yıl içinde yaşadığı iyileşme sürecini ve dünyada istediği barışı sembolize ediyor.O kendisini artık barış ve huzur içinde hissediyor. 

7. 2011 yılında Demi sağ elinin orta parmağına ''rock'n roll'' dövmesi yaptırdı.Dövmenin Demi'nin içindeki ''rock yıldızını'' ortaya çıkartığı söyleniyor. 

8. Demi'nin son dövmesi onun nasıl ayakta kalışını en güzel şekilde sembolize ediyor. Sağ kolunda dirseğinin altında bulunan basit ve şık bir şekilde “faith'' yazıyor. Demi Hıristiyan inançlarının kendi inançları olduğunu ve geçirdiği zor ve zarar verici günlerini , savaşını , güçlü bir insan olarak nasıl çıktığını inanç olarak tanımlıyor.

7 yorum:

  1. En güzeli tabikide Stay Strong. Bende aynısından yaptırmayı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. "You make me beautiful"un altında da iki tane tüy dövmesi var. :)

    YanıtlaSil
  3. "You make me beautiful"un altında da tüy dövmesi var iki tane :)

    YanıtlaSil
  4. Demi'yi seviyorum.
    -Selin<3

    YanıtlaSil
  5. haç dövmesi çok güzel bence

    YanıtlaSil
  6. Paylaşım için çoook teşekkürler. Harikasınız :)

    YanıtlaSil
  7. stay strong dövmesinden benim elimde de var :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)