17 Tem 2012

Demi Lovato ''Kendimi Makyajsız Daha İyi Hissediyorum''

22 Temmuz'da  Teen Choice Ödüllerini sunacak olan 19 yaşındaki genç müzisyen Demi Lovato, Self dergisinin Ağustos ayının kapağında yer alıyor. 'Give U Heart A Break' şarkıcısı dergiyle yaptığı röportajda sağlığından ve X Faktör jüriliğinden bahsetti. İşte Demi'nin Self dergisiyle yaptığı röportaj ve fotoğraf çekimleri;
Kendi  psikolojisini kendisi düzeltiyor;
Aklım ve ruhum için sevgiyle iyi şeyler yaparak kendi tedavimi kendim yapıyorum.
Kendisini sağlıklı tutmak için neler yapıyor;
Haftada 5 ya da 6 gün egzersiz yapıyorum ama bunları kilo vermek için değil iç huzurum için yapıyorum. Çalışıyorum, birkaç mil koşuyorum ya da Santa Monica'dan Mariuna del Ray'e kadar bisiklet sürüyorum. Aynı zamanda boks yapmayı seviyorum ve kendimi kötü hissettiğimde yoga yapıyorum.
'X Faktör' programında jürilik yapması hakkında;
Çok eğlenceli! Herkesi heveslendiriyorum. Yani şunu demek istiyorum birisini izlemek ve size yalakalık yaptığını görmek çok iyi bir his değil. Ama bir insanın güveni çok çekici olduğunda, asla ona 'Aa bu kızda birşeyler var' demem.
Britney Spears ve Simon Cowell İle Çalışması Hakkında;
Britney çok sevimli birisi. Onunla bir çok şey hakkında fikirlerimiz aynı bu sayede onunla aramızda bir bağlantı var. Simon ise çok komik, havalı ve harika birisi. Simon gerçekten ama gerçekten çok tatlı görünüyor ve bende onlarla çalışmak için sabırsızlanıyorum. İlk zamanlarda Simon hakkında endişeliydim. Onu gerçekten insanlara karşı davranışının kötü olduğunu düşünüyordum. Çünkü American Idol'de çok eleştirici birisiydi. Ama aslında o sadece gerçekleri söylüyor.
Paraşütle atlama hayali var;
Daha önce bungee jumping yapmıştım. Bir keresinde sırasıyla 3 kere atlamıştım. Ama ondan sonra midem bulandı ve bir daha bunu yapmama konusunda ders aldım. Ama paraşütle hiç atlamadım. Gerçekten istiyorum.  Ve hedeflerim arasında da var.
Geldik En Önemli Kısıma Demi'nin Güzelliği
Kendimi en çok kırmızı halıda, etkinliklerde ya da bir yere davetliysem süslüyorum ve en çok da kendimi o zamanlar güzel hissediyordum. Ama şimdi şimdi kendini en fazla güzel hissettiğim zamanlar ise makyaj yapmadan bir erkekle dışarıya çıkmak ya da makyajsız plajda yatmak. Ve artık uykudan sonra saçlarımın ne hale geldiği hakkında endişelenmiyorum bile. Kendime en çok makyajsız olduğum zamanlarda güveniyorum.

5 yorum:

  1. Birtanem benim <3

    YanıtlaSil
  2. saçma.makyajsız daha iyi hissdeden biri yüzüne bir ton makyaj yapmaz

    YanıtlaSil
  3. saçma.makyajsız daha iyi hissdeden biri yüzüne bir ton makyaj yapmaz

    YanıtlaSil
  4. Neresi saçma ?! Sen okumayı bilmediğin için olabilir mi acaba ?! Eskiden süslenmekten keyif ALIRDIM DİYOR şimdi ise makyajsız daha iyi HİSSEDİYORUM diyor ! Rastgele okuyupta SAÇMA demen gerçekten ÇOK SAÇMA ! :@
    SONUDA KADAR DEMİ ♥

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)