4 Tem 2012

Bize Dans Etmeyi Hatırlatan Şarkılar

Malum yaz. Herkesin içi kıpır kıpır. Sahiller tıklım tıklım insan dolu. Bizimde eğlenmeye, çoşmaya hakkımız var. Yazda dans etmeyi unutmayalım diye, bu senenin ve geçen sene çıkan insanı dans etmekle dolduran şarkılarla birlikte: 'Bize Dans Etmeyi Hatırlatan Şarkılar' bölümü yaptık. Bu yaz, bu şarkılar ile birlikte bol bol eğlenebilirsiniz.

Selena Gomez & The Scene - Hit The Lights
Işıkları aç! Müziğin ritimlerinde kaybol! Selena Gomez, geçen seneni sonlarına doğru çıkardığı Hit The Lights ile, gerçekten bizi müziğin ritimlerinde kaybediyor!

Jennifer Lopez - Dance Again ft. Pitbull 
Pitbull ve Jennifer Lopez, bu seneye damgasını vuran şarkı çalışmaları olan Dance Again, insanı yerinde durdurmuyor!

LMFAO - Sexy And I Know It
Çılgın grup  LMFAO, Sexy And I Know It hitiyle bize dans etmemizi emrediyor gibi! Hadi Kırmayın onları ve bu şarkı ile ritimlerine katılın!

Dan Omar - Danza Kuduro
  Geçen senenin heralde en çok duyduğumuz şarkılarından biride, kuşkusuz
Dan Omar ile Danza Kuduro! Parti listenize, coşmak için eklemeyi unutmayın.

Jennifer Lopez - On The Floor ft. Pitbull  
İşte bir JLo ve Pibull klasiği daha! Şarkıyı dinlerken, sesi herzamankinde daha çok açmak isteyeceksiniz.

Alexandra Stan - Get Back 
İşte 2010'a Mr.Saxobeat ile damgasını vuran Alexandra Stan'den bir başka seni oturduğun yerden kaldıracak şarkı.

INNA - Club Rocker 
Partinin başladığını hissediyorum. Hey sen oradaki, kalk ve dans et çünkü radyomuzdaki şu anda dans şarkıları ile bütünleşmiş Inna var.

Rihanna - Where Have You Been
Rihanna'nın dans ateşi, son çıkan hit parçası Where Have You Been ile sarsın. İstediğin heryerime, İstediğin her şekilde, istediğin gün sahip olabilirsin. Bu gece nerede olduğunu bana göstermen için dans etmen yeterli!

Katy Perry - Last Friday Night
Kathy Beth Terry gibi eğlencesiz olma. Ama tabikide eski Kathy Beth Terry gibi. Kendini küçümseme, dansın ile yeniden doğ! Ama sakın onun gibi evini fazla dağıtma.

Justin Bieber feat. Ludacris All Around The World
Justin'nin bu yeni parçası ile eğlencenin dozunu kaçır. Nasıl dans ettiğin önemli değil. Sadece çılgınca eğlen ve müziğin çılgınca ritimlerine kendini kaptır.

12 yorum:

  1. Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego bu senenin hiti bu nasıl unutursunuz ?

    YanıtlaSil
  2. Bunlar mı hit ? Dans ettiriyorlar hemde :/ Güldürmeyin lütfen . Jamiroquai , armin , sander , parov , afrojack gibi isimler yok yerine justin bieber yok katy perry gibi isimler vay be artık dans anlayışı bu düzeye geldiyse ülkemizde ben üzülürüm bu duruma . Bunlar pop müzik sayın yazar arkadaşım türkiyedeki demet akalının yabancı versiyona çevrilmiş silüetlerinin parçaları .. Yazık cidden yazık .

    YanıtlaSil
  3. herkesin kendi kararı biz bunları seviyoruz sen sevmiyorsan bakma kardeşim o zaman

    YanıtlaSil
  4. CemreBelieber5 Temmuz 2012 12:25

    Ya anlamadığım bir şey var. Justin Bieber'a niye herkes muhalefet? Çocuk sanki size bişey yaptı. Tarzı, müziği, değişti. Mükemmel oldu. Siz hala yok topmuş, yok gaymış. Vıdı vıdı konuşuyorsunuz. Yeni şarkılara sesinizi çıkaramadınız. Katy Perry. Yaptığı şarkılar süper. özellikle Teenage Dream albümü rekor kırdı. Mükemmel bir yapısı var. Bence müzik anlayışı çok iyi. Selena Gomez. Doğrusu güzel kız. Şarkıları eğlenceli. Jelenayı desteklemesem bile Selena süper birisi. Rihanna'ya gelince lütfen bari ona laf atmayın. Madonna'dan bile daha iyi şarkı yapıyor. Her yaptığı şarkı olay. Sexy. Taş. Güzel. LMFAO onlar çok komik ve eğlenceli. Bence tüm bu ünlülerin tek suçu Başarılı olamaları. Çekemediğinizi itiraf edin artık. (Seçtiğiniz şarkıların hepsi güzel. ..)

    YanıtlaSil
  5. Yazık mı Demet Akalın dinliyeceğine bunları dinle daha iyi asıl Demet Akalın bunların şarkılarını çeviriyor

    YanıtlaSil
  6. ingilizler demet akalın ı mı bilio be sık cnm , bide kopyalıyolarmış haha :D

    YanıtlaSil
  7. Demet Akalın kim de bu insanlar onun parçalarını çevirsin? Biraz mantığa davet ediyorum sizi, cidden...

    YanıtlaSil
  8. ıyyk Demet Akalın mı?? Ne alaka

    YanıtlaSil
  9. Benim anlayamadığım bir şey var. Demet Akalın,Ayşe Özyılmazel bilmem ne! Bunlar şarkıcı mı şovcu mu?Hele Demet Akalın..Kadın artık 7 kocalı Hürmüz oldu..(Şarkılar süper.Beğenmeyenden bize ne?!)

    YanıtlaSil
  10. demet akalın kim ki sanatçıyım diye geçiniyor ses yok ama içtenlik yok his yok... sanatçıyım diye geçinen sahne perfomanslarından para kazanıyor.asıl suç ona sanatçı deyip el üstünde tutanlarda...

    YanıtlaSil
  11. ya demet akalınla nasıl alaka kurdunuz????

    YanıtlaSil
  12. Alexandra Stan Hakkında En İyi Fan Sitesinin Adresi : http://alexandrastanfan.blogspot.com/
    Bu Site Daha Yeni Açıldı. Güncellemeleri Devam Ediyor :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)