21 Tem 2012

Angelina Jolie'nin Çocuklarına Rihanna Dinlemek Yasak

Rihanna dünyanın en ünlü şarkıcılarından biri olabilir ama herkes onun fanı değil. Özellikle Angelina Jolie. 6 çocuk annesi Angelina Jolie, 7 yaşındaki kızı Zahara ve 8 yaşındaki oğlu Pax'i "Birthday Cake" şarkısını söylerken görünce dehşete kapılmış. Bu olaydan sonra Jolie ve Pitt çocuklarının hangi şarkıları dinlediklerini daha yakından takip etmeye başlamış. Rihanna önceden de iyi bir rol model olmadığını, çocukların şarkılarını dinlememesi gerektiğini söylemişti. "Birthday Cake" şarkısında Chris Brown'un dediği "Bebeğim şuan seni becermek istiyorum" lafına bakarsak, Angelina çocuklarına yasaklamada haklı.

12 yorum:

  1. Bence çok haklı ama Riri'nin iyi şarkılarıda vardır onları söyleyebilirler...

    YanıtlaSil
  2. rihannanın masumiyeti herhalde umbrellanın öncesinde kaldı seks her zaman satar taktik budur adam seni grammy öncesinde bir güzel benzetsin sonra git düet yap artık şarkılarının seyri iyice değişti

    YanıtlaSil
  3. rihannanın şarkısında söyledikleri şeyi onlar film için yaptılar bir gün o videoyu izlicekler hani 8 yaşındaki bir çocuk için şarkı asla uygun olmaz ama bence onlarda pekde uygun değiller.

    YanıtlaSil
  4. KEndisine hiç bakmıyormu bu kadın resmen ikiside seks makinesi bir de rihanna ya laf çarpıtıyolar.

    YanıtlaSil
  5. Evet şarkıları küfür içeriyo ama herkezin bir tarzı vardır. Rihanna nında tarzı bu. Ben şarkılarını beğeniyorum. Hele bu şarkısı süperr

    YanıtlaSil
  6. İkisini de severim. Özellikle de Brad'i. Ama bu olmadı şimdi. Rihanna'dan bahsediyoruz. Onu dinlemeyeceklerde kimi dinleyecekler? Tamam o zamam 1-2 sene sonra dinlesinler bari. Ne yasağı ya.

    YanıtlaSil
  7. haklı sonuna kadar......

    YanıtlaSil
  8. Lütfen yapma.RİHANNA gibi büyük bir yıldız dinlenmesinmi??!!

    YanıtlaSil
  9. Valla kendine illuminatinin prensesi diyen seks manyağı birni dinlemesinler haklı yani angelina

    YanıtlaSil
  10. şarkılarının neredeyse hepsinde ahlaksız ögeler ve seks ifadeleri geçtiğini düşünürsek Angelina Jolie en doğrusunu yapmış. Rihanna mükemmel bir ses sahip evet bir yıldız ama tamamen ahlaki deeğerlerden yoksun biri.

    YanıtlaSil
  11. Angelina gençlik yıllarında özel hayatında farklı şeyler yaşamış olabilir ama bu konuda kimseyi özendirmiyor ve kendisi bunları gündeme getirmiyor. Zaten bu yılların pişmanlığı ile çocuklarını kollayıp yardım derneklerin de yer alıyor. Rihanna ise karanlık güçlerin piyonu Şarkı sözleri ve klipleri çocuk ve gençlerim ruh sağlığını etkilerek sex dışında bir şey düşünmeyen beyin yaratmak isteyenlerin bir oyuncusu..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)