11 Tem 2012

Adele Zaten 7 Aydır Hamile Miydi?

İşte ortaya atılan yeni bir idda daha! Geçen ay, hamile olduğunu açıklayarak hepimizi şaşırtan ve mutlu eden Adele için, şimdide aslında 7 aydır hamile olduğunu, ve bunu herkesten sır gibi gizlediği söyleniyor. Bazı kaynaklar, Adele'in bol kıyafetler giymesini ve dışarıya hemen hemen hiç çıkmamasını buna bağlıyor. Şu anda Adele cephesinden bir açıklama olmasada, bence böyle birşey yok. Çünkü Adele, birçok kez 7 ay içerisinde sigara içerken görüntülendi. Sizce hamile olsaydı bunu yaparmıydı?

5 yorum:

  1. HİÇ BİR FİKRİM YOK AMA BU HABERİ DUYUNCA ŞOK OLMUŞTUM! YANİİ.. OFF KAFAM ÇOK KARIŞTI!!

    YanıtlaSil
  2. bence de daha yenidir.çünkü 7 aylık olsa aşırı şekilde farkedilirdi.koyu bir adele hayranıyım bu bilgi için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. hayranlarını üzmek istemezdi bence... ama onu böyle beklemezdim yani böyle bir davranış yapacağını... üstelik evli bile değiller?

    YanıtlaSil
  4. Bence yalan değil, çok rahat da saklayabilir. Çünkü hani nasıl desem kilolu insanların hamile olduğu zaten pek belli olmaz, bir de Adele bol kıyafetler giyiyorsa hiç belli olmaz. Yabancı sitelerde de zaten doğuma 2 ay var falan yazıyor.Yalan değildir bence

    YanıtlaSil
  5. Ya oncelikle su Turkiyeyle yurtdisini karsilastirmayi birakin orda insanlar evlenmeden once birlikte yasiyorlar cocuklari oluyor sonra evleniyorlar orda bunlar cok dogal.ve bencede cok rahat saklayabilir cunku kilolu oldugu icin belli olmaz

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)