21 Haz 2012

Sevimli Canavarlar 2'nin Fragmanı Yayınlandı

Yazarken en mutlu olduğum haber bu oldu sanırım. Allahım!! En sevdiğim animasyon filminin 2. si çıkıyor. Sevimli Canavarlar'ın ilk filmini 2001'de 5 yaşımdayken izlemiştim ve bayılmıştım. CD'si hala duruyor ve sıkıldıkça izliyorum. (En az 10 kere izlemişimdir). Sene 2012 ve ben 16 yaşındayım. Ama bu filmi izlemek için acayip sabırsızlanıyorum. Sanırım hala 5 yaşımdaki kafamdayım. Filmin yapımcısı Darla Anderson, yani Arabalar, Oyuncak Hikayesi ve Yukarı Bak filmlerinin yapımcısı. (Bunu bilseniz iyi olur çünkü o filmler de harika). Neyse çok uzattım. Kısacası büyük bir animasyon film hayranıyım. İngilizcesi "Monster University" olan ama kendimce "Sevimli Canavarlar 2" olarak adlandırdığım filmin fragmanını altta izleyebilirsiniz. (Pixar neden bu kadar harikasın). Film malesef 21 Haziran "2013" de vizyona girecek. Umarım mayalar yüzünden 21 Aralık 2012'de ölmeyiz de bu filmi izlemeden öbür tarafa gitmem. Tamam. Yeter. İzleyin.

5 yorum:

  1. bu çizgi filmi bende çook senviyorum çok mutlu oldum ilk filmdeki bebek çok tatlıydı umarım o bebek yine vardır

    YanıtlaSil
  2. Son cümlelerini okurken aklıma Russell Brand'in Mtv Movie Awardsda dedikleri geldi :D

    YanıtlaSil
  3. aaaaaaaaa inanmıyorum en sevdiğim animasyon filmlerinden biri (belkide en sevdiğim) Bende 5 yaşındayken izlemiştim ve bayılmıştım.şu an 16 yaşımdayım ve hala bayılıyorum.Biraz geç çıkacakmış ama olsun 4 gözle bekliyor olucam ^.^

    YanıtlaSil
  4. 1D'nin kabak tadı verdiğini düşünen anonim.27 Haziran 2012 08:03

    oha çocukken izlediğim animasyonun devamı çıkıyor. devamı ilk filminde ki hazzı verir mi bilmem ama.

    YanıtlaSil
  5. "çok romantiğim kendimle evlenmeliyim."

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)