15 Haz 2012

Şaşırtıcı Ama Onlar Aynı Yaştalar

Bazı ünlüler aynı yaştalar ama hiç yaşıt gibi görünmüyorlar. Hatta birbirlerinin yanından geçmiyorlar. Hani bazıları kilodan,boydan olabilir ama burda öyle bir seçenek yok. Yani tamamıyla tarzlarıyla ilgili. Örneğin Taylor Momsen ve Debby Ryan. Aynı yaştalar ama Taylor Momsen sizce 18 gösteriyor mu ? Eğer yazıyı anasayfadan görüntülüyorsanız 'Devamı için tıklayın' yazısına tıklayınız.

 Lady Gaga ve Dianna Agron - 1986
Evet inanmanız çok düşük. Dianna, Glee dizisinden tanıdığımız liseli bir popüler kız. GaGa ise müzik dünyasının popüler kadını. Evet onlar aynı yaştalar! İnandınız değil mi ? Tabi ki hayır. Ama öyle.
Snooki ve Zac Efron - 1987
Bu ikiliyi hiçbir zaman karışlaştırmamışsınızdır eminim. Snooki ve Zac Efron! Evet Snooki tam yaşında gibi görünüyor. Ama Zac Efron alkol mu kullanıyor ?
Jennifer Lawrance ve Kristen Stewart - 1990
Birisi Twilight yıldızı diğeri ise Hunger Games. Siz bu iki güzel bayanında aynı yaşta olduğunu biliyor muydunuz ? Birbirlerinden çok farklı gözükselerde yaşıt görünmüyorlar inanın.
Taylor Momsen ve Debby Ryan - 1993
Gossip Girl dizisinin eski oyuncularından Taylor Momsen tarzında 2-3 yıl önce değişiklikler yaptı. Kalıcı değişiklik. Mutasyon gibi ama kötü anlamda değil. Peki Momsen'ın Disney yıldızı Debby Ryan'la aynı yaşta olduğunu biliyor muydunuz ? Sizce yaşıt görünüyorlar değil mi ? Yoo hiç de değil.
Kylie Jenner ve Chloe Moretz - 1997
Tamam bu gerçekten çok tuhaf. İkiside neredeyse 15 yaşında (14,5) Ama birbirlerinden bu kadar farklı olamazlar yani. Kardashian'ların genlerinde büyüme sorunu var (Kim ve Kylie'nin Anneleri aynı). Hepiniz şahit oldunuz. Chloe'nin suçu ne. Kylie 14 ise Chloe 11!

14 yorum:

  1. Zac Erkek tabii kide ayni yasta gozukmuyecekler ve Zac kendi yasini gosteriyor

    YanıtlaSil
  2. bence jennifer ile kristen arasında bir fark yok diğerlerine gerçekten katılıyorum ama onlar sadece imaj ve tarz farkından kaynaklı bir görüntü farkına sahipler ki hatta hunger games te jennifer saçı sarı olmadığından küçük görünüyordu sarı saç her zaman olgun gösterir

    YanıtlaSil
  3. Avril Lavigne ve Katy Perry de olmalıydı bence bu listede :D

    YanıtlaSil
  4. Dianna Agron'a öl
    Gleeee ^__^

    YanıtlaSil
  5. aynen avrilla katy de olmalıydı :D katy çok büyük göstermiyo ama avril 17lik gibi duruyo :D

    YanıtlaSil
  6. Kylie Jenner ve Chloe Moretz oha !!!! :D:D:D:D

    YanıtlaSil
  7. aynen katy yaşını gösteriyor ama Avril gerçektende çok genç gösteriyor bence listeye onlarıda eklemelisiniz

    YanıtlaSil
  8. Snooki yaşındamı gösteriyor ?? Snooki 35 yaşında gösteriyo zac efron ise tam yaşında.Jennifer Lawrance ve Kristen Stewart arasında hiç bir fark yok ikiside 22 yaşında gösteriyor zaten. çok öznel bir liste olmuş.

    YanıtlaSil
  9. Lady Gaga çok yaşlı gösteriyo.Snooki de.
    Kristen ve Jennifer tam yaşında gösteriyo.
    Evet Katy ve Avril de olabilir listede.
    Katy tam yaşında gösteriyo da Avril küçük gösteriyo.

    YanıtlaSil
  10. ya yapmayın asıl zac yaşında gösteriyo snooki daha büyük duruyo !!!

    YanıtlaSil
  11. zac erkek lan tabiki aynı yaşı göstermicekler

    YanıtlaSil
  12. ham asıl zac yaşında gösteriyo gözünüzde bir problen mi var ?!! snooki 30 yaşından büyük gösteriyo!

    YanıtlaSil
  13. zac çok yaşlı gösteriyor

    YanıtlaSil
  14. Bir kere gotik tarz insanı daima olduğu yaştan daha büyük gösterir.Taylor Momsen da çok gotik,bu onun tarzı çünkü bu tarz büyük insanların tarzı(büyük dediğim yaş olarak değil).Taylor'a da yakışıyor.Sırf herkes renkli kıyafet giyiyor diye gotik tarz anormal görünüyor,oysaki hiç değil.İnsan her istediğini giyer ve sen şu an saçma yazıların ile bu hakkı suistimal ediyorsun,15 yaşındayım ve oldukça gotik giyiniyorum,insanlar beni 19 yaşında sanıyor fakat burası özgür bir ülke ve bunu sadece Taylor adına değil onun yani gotik giyinen herkes adına konuşuyorum.Sen şu an Taylor Momsen'ın tarzıyla da bir parça dalga geçmiş oluyorsun ve inan bana,bu hiç hoş bir şey değil.Sizden beklemezdim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)