21 Haz 2012

Robert Pattinson ve Kristen Stewart Evleniyor Mu ?

'Twilight Efsanesi' filminin yıldızları Robert Pattinson ve Kristen Stewart'ın geçen yıldan beri devam eden ciddi bir birliktelikleri var. Kris ve Rob'a yakın bir kaynak OK! Dergisine onlar hakkında evleneceğinden bahsetti. Zaten söylenenlere göre aynı zamanda 'Cosmopolis' filminin aktörü Robert Pattinson , Kristen Stewart'a pırlanta bir yüzük almış.
Güzel bir pırlanta yüzük. Robert gerçek bir romantik ve daima gözünün Kristen'ın başka kimsenin göremeyeceğini ona hatırlatıyor. Yüzük aldı çünkü Kristen'ı delicesine seviyor ve onunla evlenmek istiyor.
Onlar için Twilight'taki düğün çok dandikti. Gerçek düğünlerinin daha orijinal olmasını istiyorlar. Robert'a göre müzik bir düğünün en önemli kısmı. Kristen için bir şarkı yazıyor  Kristen'ın geçen noel Robert'a hediye olarak aldığı gitarıyla şarkısını ona söylemek istiyor.
Tabi bunları anlatan bir kaynak. Yine de kesin doğru- kesin yanlış yapmayalım. Çünkü biliyorsunuz. Birçok kaynak Kristen ve Rob'un çıktığını söylemişti. Ama onlar yalanlamıştı. Ama yalan mıydı ? Ama evet habere tam göz doğru bakmayalım.

7 yorum:

  1. evlensinler ya :D

    YanıtlaSil
  2. bencede evlensınler bence en yakısan cıft onlar mıley ve lıam da var tabıı onların nısanından sonra bu benım ıcın daha guzel bır haber oldu ı love robsten

    YanıtlaSil
  3. çok tatlılar evlensinler zaten o kargaşada gerçek görünen tek çift bence herkes kendini şöhrete ve paraya kaptırmış ama kristen ve robet ın bundan diğerleri kadar etkilendiğini sanmıyorum

    YanıtlaSil
  4. Bencede evlensinler çok yakışıyorlar :)

    YanıtlaSil
  5. evlenin ve minik robstenleriniz olsun :)

    YanıtlaSil
  6. 1D'nin kabak tadı verdiğini düşünen anonim.27 Haziran 2012 07:58

    oh yeah işte bu.

    YanıtlaSil
  7. bencede evlensinler birbirlerine çok yakışıyorlar

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)