25 Haz 2012

Rihanna ve Rita Ora Pişti Oldu

Rihanna ve müzik dünyasına yeni giriş yapan Rita Ora aynı hafta ikiside Londra'da aynı tişörtle görüntülendiler. Bu tişört Katie Eary Bahar 2013 koleksiyonuna ait. Rita Ora üstüne pembe bir ceket giyerek kombine etmiş. Rihanna ise sade giymeyi. En çok kimde yakışmış sizce ?

8 yorum:

  1. Aynisini jessie j de x factor de giydi

    YanıtlaSil
  2. Bana rita rihanna'ya özeniyor gibi geliyor klipleri ve giyinişleri

    YanıtlaSil
  3. ne alaka kimse rita ora yı tanımıyor diye rihanna ya özendi diyorlar aslında çok orijinal ve yetenekli biri.Bir tarzı var ve bu tarzı da fotoğrafta da konuşturmuş daha güzel giyinmiş şapkası,ceketi ve cool oluşu kısacası şahane!!! Rihanna'nın tarzını konuşturduğu tek nokta gece gece gözlük takması olmuş! Aynı zamanda rita ve rihanna nın tarzı aynı değil. Rita Ora hep en büyüklerle çalıştı. Rihanna Coldplay ile düet yapmış olabilir belki ama Rita Ora Coldplay ile turneye çıktı. Herkes aman Rihanna Canım 1D diye diye çevrelerindeki diğer yetenekleri görmeyi unuttu. Rita Ora takılarını da konuşturmuş. Mükemmel olmuş.

    YanıtlaSil
  4. rihannam 2005 te keşfedildi rita ora 2004 te buna rağmen rihanna nın ne kadar tanınmış olduğunu biliyorsunuz ama rita ora yı daha şimdi tanıdım kliplerinde farkettiyseniz duruşu kıyafetleri bakışları herşeyiyle rihannama özenio bn bi rihannanawy m rihanna nın hep arkasındayım rihanna daha gzl harika bn rihannama gvniom bu durumda özenti olan rita ora malı piççi.

    YanıtlaSil
  5. rita ora rihanna ya özenio o kadar işte.

    YanıtlaSil
  6. Rita Ora'nın tarzı her zaman böyleydi ama Rihanna bu tarzını Talk That Talk ile birlikte getirdi.

    YanıtlaSil
  7. http://ritaoravibe.com/wp-content/uploads/2012/04/rita-ora-rihanna-style.png

    YanıtlaSil
  8. Rita Ora müzik kariyerinin başlangıcı 2004 değil spivs adlı filmde oynadığı için etkin yıları 2004'ten başlıyor.Müzik kariyerine 2008'de başladı ama 2011 yılında Hot Right Now ile müziğe en büyük adımını attı ve şimdi bu noktada!.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)