6 Haz 2012

Rihanna, Chris Brown Soruları Yüzünden Muhabirle Kavga Etti

Rihanna, Esquire dergisinin muhabiri Chris Brown ile ilgili soru sorunca muhabirle kavga etti. Muhabir ve Rihanna arasındaki konuşma şöyle oldu:

Esquire: Chris Brown ile olan düetlerini twitterdakiler nasıl karşıladı?
Rihanna: Bazıları sevdi, bazıları sevmedi. Nefret edenler de vardı. Ama sonundaki cevap harikaydı.
Esquire: Uzun süre sonra ilk defa kayıt stüdyosunda mı buluştunuz?
Rihanna: Birbirimizi nasıl görelim ki? İkimizde çalışıyoruz, turnedeyiz. [konuyu değiştiriyor] Ne güzel yemek.
Esquire: Oldukça tartışmalı birşey oldu.
Rihanna: Evet, kesinlikle.. Kesinlikle. Beni korunmasız yakaladılar. Özellikle negatif dikkate karşı. Çünkü problem olacağı hiç aklıma gelmedi.
Esquire: Çünkü belirli bir zaman geçti ve herşey yolunda diye mi?
Rihanna: İnsanlara sürpriz olacağını düşünmüştüm. Çünkü beraber 2 düet yaptık. İnsanların bunu kötü bulacağını düşünmemiştim. Benim için sadece bir müzikti.
Esquire: İnsanlara yanlış mesaj verdin.
Rihanna: [sinirli bir şekilde] Ne mesajı? Ne mesajı olabilir?
Esquire: Seni hastanelik eden adama geri döndün.
Rihanna: [daha da sinirli] Gerçekten mi? Döndüm mü?
Esquire: Döndün ve onunla şarkı söyledin, evet.
Rihanna: Tamam. Tamamen profesyonel bir ortamdaydı. Yani ona sevgili olarak geri dönsem, bu tamamen farklı bir tartışma olur. Eğer öyle birşey yaparsam, bu konuşmamız gereken bir konu olur. İnsanlar ortaya yanlış olan bir varsayım attı ve kendilerini aptal gösterdiler.
Esquire: Ona dönme varsayımı mı?
Rihanna: Bir şarkı yüzünden mi? Ne kadar saçma! Eğer her şarkı söylediğimle birlikte olsaydım... hayatımı s**iyim.
Esquire: Sözler bu izlenimi ortadan kaldırmadı. Adamın şarkıdaki ilk cümleleri şunlar; "Kızım seni becermek istiyorum. Uzun süre oldu. Vücudunu çok özledim." Sen de cevap veriyorsun; "Nasıl yaptığını hatırlıyor musun? Hala öpmek istiyorsan, gel ve al."
Rihanna: O sözler kayıttan önce yazılmıştı. Şarkının seksek yada ip atlamakla ilgili olacağını mı düşündün? Müzik yapmakta kötü birşey görmüyorum.

Esquire: Belki de bir sanatçı olarak özel hayatın ve kariyerin iç içe. Dayak olayından sonraki ilk şarkın "Love The Way You Lie" dı ve aile içi şiddeti anlatıyordu.
Rihanna: Kesinlikle. Ama o şarkı benim bir sanatçı olarak ve Eminem'in bir sanatçı olarak bireysel öykülerimizi anlatışımızdı. Şarkı da beraberdik. Kayboldum. Nereye varmaya çalışıyorsun anlayamadım.
Esquire: Aile içi şiddete maruz kalmış biriyle, aile içi şiddet hakkında şarkı söyleyen popstarı ayırt etmek zor.
Rihanna: Biliyorum. İşte toplumun böyle içine s*çılmış! Hiç bir b*k anlayamadığınız birsürü şey var. Hepiniz umursamadığınız şeylerde nefesinizi tutuyorsunuz. Ne için yaşadığını ve kimi memnun edeceğinin farkına varırsan, birçok kişi gerçekten yaşamaya başlayacak. Ben buna hiçbir zaman yakalanmayacağım. Geçmişime bakacağım ve eğlendiğimi söyleyeceğim. Tanrı ve kendim için yaşadım. Bu iğrenç bir röportaja dönüşüyor. Gerçekten neyi konuşmak istiyorsun? Pislik şeylerden bahsetmek için burada değilim.
Esquire: Son zamanlarda manşetlerde olan şeyleri konuşuyorum.
Rihanna: Peki! Google'daki herşeyden bahsetmemi mi istiyorsun? Yoksa hayranlarımın bilmek istediklerinden mi? Gerçek şeylere dönelim. Önemli olan şeylere.
Esquire: Hayranların ne bilmek istiyor?
Rihanna: Bir gazeteci olarak bunu sen söyle. Sen soruyorsun. Ben cevaplıyorum. Soruları da ben veremem.
Esquire: Sizi sinirlendirdiyse özür dilerim.
Rihanna: Bu beni sinirlendirmedi. Beni sinirlendiren şey önemsiz şeyler hakkında bir sürü soru sorman. Ne için burdayız biz? Tüm soruların böyle mi? Diğer soruya geçelim!
Esquire: Bir süredir böyle bir röportaj yapmamıştın. Çok şey olmuştu.
Rihanna: Sence uzun süredir röportaj vermedim mi? Sabahtan beri 4. röportajım bu.
Esquire: Bundan iyiler miydi?
Rihanna: Yarın çıkınca göreceğiz.

6 yorum:

  1. muhabir şansını harbiden zorlamış !

    YanıtlaSil
  2. Evet muhabir şansını zorlamış ama RiRi ' de haklı çünkü insanların özel hayatları hakkında yorumlar yapması iyi birşey değil :/

    YanıtlaSil
  3. Twitter'da Miley Hemsworth TT oldu acaba bununla ilgili bir haber yapabilir misiniz ?

    YanıtlaSil
  4. RiRim sen üzülme :( Muhabirde çok zorlamış ama :( Biz hep seninleydik ve sen Chris meselesini atlattın,daha bunun konusunu yapmak isteyen dergiler saçmalamaktan başka birşey yapmıyorlar..

    YanıtlaSil
  5. tamamen muhabirin suçu ben olsan daha kötü şeyler olabilirdi :D

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)