19 Haz 2012

Pamuk Prenses ve Avcı Filminin Sidney Galası Yapıldı

Ülkemizde 1 Haziran da vizyona giren Pamuk Prenses ve Avcı filminin başrol oyunlarından Kristen Stewart ve Chris Hemsworth bugün (19 Haziran) Sidney'de filmlerinin galasındaydılar. Kendi tarzıyla sürekli konuşulan Kristen Stewart gala için Balmain markası boncuklu bir uzun elbise seçmiş. Siz Kristen'ı nasıl buldunuz. Bence daha iyi olduğu zamanlar vardı.

7 yorum:

  1. kris gerçekten kötü olmuş ama ayakkabılarını beğendim saçıda hoş zatn görüntüyü bozan tek şey elbisesi

    YanıtlaSil
  2. kristenin yüzü güzel olmasa şu giydiği şey çok kötü olabilirdi onun en iyi kıyafeti cosmopolis in galasın daki reem acra kırmızı elbise hatta reem acra nın kendi mankeninden çok çok daha iyi taşımıştı

    YanıtlaSil
  3. Kristen çok sexy biri ama bu elbise onu bozmuş malesef . Uzun kırmızı bir elbise bile bu elbiseyi geçebilirdi . Kris üzgünüm kötü olmuşsun :/ =Hilal Feyza Eren=

    YanıtlaSil
  4. Saçı çok hoş olmuş. Elbisesi de biraz kısa olsaydı daha iyi olur gibi.

    YanıtlaSil
  5. elbisesi iğrenç yaşına hiç uymamış zaten hep öyle giyiniyo ve yakışmıyo

    YanıtlaSil
  6. Bu fotoğrafları nerden aldınız? Kaynak belirtin, sonuçta gidip siz çekmediniz değil mi?

    YanıtlaSil
  7. Gerçekten çok kötü, gençliğine yazık. Bence aman aman duru bir güzelliği yok ama daha iyisini yapabilir. Bu tarz çabaları çok yapmacık Kristen'ın.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)