12 Haz 2012

One Direction'ın 2. Albümü Bu Sonbaharda

Hepimizin çok sevdiği One Direction grubunun 2. albüm hazırlıklarının yapıldığını biliyorduk. İlk albümleri 'Up All Night' ile seslerini duyuran yakışıklı ve yetenekli erkek grubu 2. albümünün sonbaharda çıkacağı söylentisi var. Yani onlarla çalışan yakın birisi 2. albüm çalışmalarının yakında biteceğini ve ilk şarkılarının Kasım gibi yayınlanacağını söyledi.
Planımız yeni şarkıyı Kasım gibi çıkarmak. Albüm ise şarkı çıktıktan 1-2 hafta sonra olabilir.

12 yorum:

  1. 1D'nin kabak tadı verdiğini düşünen anonim.12 Haziran 2012 14:23

    inşallah bu 1d dalgası çabuk geçer. nereye baksam bunlar lan.

    YanıtlaSil
  2. benim başarılı bebeklerim onlar yha sizi çok seviyorum çalışkan bebekelr eminim diğeri kadar güzel olacaktır hatta alıştıkları çok daha mükemmelini beklyorum.çok başarılılar ama yha dinle dinle doyamıyorum directionar olmak böyle bişi herkes dayananmaz

    YanıtlaSil
  3. hep one driection haberi yapıyosunuz biraz Glee deki oyuncularında haberlerini yapın lütfen thank you

    YanıtlaSil
  4. Hep one direction yapmıyorlar onlarda eline geçen haberleri yazıyorlar

    YanıtlaSil
  5. Buraya geldiği gün D&R ' dayım.♥ Bi'tanelerim ♥

    YanıtlaSil
  6. Neden surekli 1d haberi yapiyorr biliyor musun bebegim cunku biz directionerler gercekten cok fazlayiz ve one directionu onemsiyoruz hemde cok lutfen onlarla bizim aramizdaki bu yogun sevgi bagina karisma ve haber icinde very thanks sabirsizlikla bekliyoruz yani(directionerler bekliyor )

    YanıtlaSil
  7. tatlım çekemeyenlere kabak tadı veriyor sadece haberi beğenmediysen yorum yapma emeğe saygınız olsun..

    YanıtlaSil
  8. çekemeyen varsa yorum yapma o zaman etrafına hiç bakma tmm

    YanıtlaSil
  9. one direction un kabak tadı verdiğini düşünen kişi sıkıldıysan niye bu haberi açtın??Çekemiyorsan anteni bi yerine sok

    YanıtlaSil
  10. o anten yerinden bi oynamışki çekemiyosun bi tamirciye git yani yorum yapmak seni ilgilendirmez kabakcığım . lütfen emeğe saygı

    YanıtlaSil
  11. işte gerçekler:
    1) Türkiye diye bir ülkenin varlığından haberdarlar mı şüpheliyim.
    2)Tüketim çılgınlığından ortaya çıkmışlardır.Eğer biz bir şeyler üretseydik hayran olmak yerine hayranlarımız olurdu. İyi reklam yapılıyor.
    3)Onlar için ölüp bitmek yerine daha sağlıklı bir hayranlık beslemek hepimiz için daha iyi olur. Onlara böyle hayranlık besleneceğine çiçek böcek sevilmesi uzayın incelenmesi veya onlar kadar ünlü olma çabası içine girilmesi uygun olabilir.
    4)Burada küfür etmek vs. hiç hoş olmamakla beraber karşınızdaki kişiyi üzebilir.
    5)1D şarkıcı erkek grubudur. Sanatçı değil.
    6) Grup üyelerinin özel hayatlarına karışmak ve yorum yapmak ve bunları yapılabilecek en yanlış şekilde yapmak hep grubun imajına zarar verir hem de grup adına kötü bir reklam olur.
    --LÜTFEN BİLİNÇLİ OLALIM--

    YanıtlaSil
  12. Şu işte gerçekleri yazan her kimsen beni dikkatli dinle biz Dİrectionerler senin gibi 1D'yi alaya alan tiplerle muhattap bile olmayız ama ben bizler adına yazıyorum. Benim Odam 1d posterleriyle dolup taşıyor ve onların tişörtlerini giyiyorum. Hatta bir seferinde İngiltere'de Harry'yi görmüştüm ve gerçekten çok tatlıydı. Onunla foto çektirdim ve iMzasını aldım. Ertesi gün ise liam ı gördüm ve o da çok tatlıydı. Yani senin gibi bir salak bizim sevgimizi anlayamaz. Ona sevgimiz senin gibi salak birisinin g*tüne girsin. Sen ise kendi bokunla kavrul gerizekalı bok. Uydurma böyle şeyleri. Kendin ünlü olsaydın sürtük köpek niye onların ünlerine karışıyorsun. Onları çekemiyorsan git kıçına anten taktır boksuz it! umarım one Direction ile karşılaşırsan senin yüzüne tükürürler. Sen benim kadar şanslı olmayıp onları göremedin tabi. Haha eziksin işte sonra kıskançlığına burada it götü gibi yorumlar yazıyorsun. Sen zengin değilsindir bir şey değilsindir 1D yi hayatta göremezsi o nedenle bunu yaptığın açık. Gerizekalı bir sürtüksün sen. Git geber

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)