21 Haz 2012

Olly Murs: "One Direction Hayranları Çok Çılgın"

Şu sıralar popüler olan ve X-Factor yarışmacısı Olly Murs, One Direction ile turnede! Yani arkalarında One Direction var. Çok güvende! Tarzını ve şarkılarını seviyorum. Siz de sevseniz iyi olur. İşte size bir röportaj:
Muhabir: Büyük bir bayan hayran kitlen var. Bu güzel mi yoksa ürpertici mi?
Olly: Bu turnede iyi ama birçoğu çok küçük! Turnede çok iyi vakit geçiriyorum, beni tanıdıklarında çok seviniyorum. Benim için çok çılgınca birkaç ay oldu. Amerika'da olmak harikaydı! Single'ım "Heart Skips A Beat" çok iyi yorumlar alıyor ve çok iyi radyolarda çalıyor. Herşey çok iyi gidiyor. Şikayetim yok.

M: Bu zamana kadar turnede en gerçeküstü şey ne oldu?

O: Sanırım ilk Amerika konserimizdeydi. Yani Kanada'da da konserlermiz oldu, onlar da çılgındı ama Detroit'de yaptığımız olağanüstüydü! Ordaki tepkiler çok heyecan vericiydi. Böyle bir tepki almak harika. Hiç beklemiyorsunuz! Bu tepkiyi Amerika'da almak benim için büyük bir şey. One Direction hayranlarının yanıma gelmeleri, müziğimi sevmeleri müthiş.

M: O grupla şehirden şehire yolculuk yapmak nasıl birşey?

O: Harika! Yani çocuklar çok iyi. İyiler, sakinler ve çok eğlenceliler. Onların yaşında kim böyle değildi ki? Dünyayı dolaşıyorlar, harika şeyler görüyorlar. Bir sürü kız görüyorlar. Çok çılgın hayran kitleleri var. Onlarla yolculuk yapmak çok güzel. Harika vakit geçiriyorum.

M: Hayranlarının bilmediği ama One Direction'da olan birşeyi söyler misiniz?

O: Hayranlarının bilmediği birşey yok aslında. Oldukları gibiler. İyi vakit geçiren 5 oğlan işte. Onların bu yönünü seviyorum. Göründükleri gibiler. Kimsenin bilmediği birşeyleri yok.

M: One Direction'dan önce erkek gruplarını seviyor muydun?

O: Evet! Büyük bir N'SYNC hayranıydım. Her zaman Backstreet Boys ve N'SYNC'i sevmişimdir. İkisini de seviyorum. Ama soracak olursanız, N'SYNC en sevdiğim. Justin Timberlake'i seviyorum, JC'yi de. Tüm grubu. Her albümlerini aldım. Büyük bir hayrandım.

M: Tekrar toplanmaları gerek! Ama sanmıyorum.

O: Çok yazık. Hiç tekrar birleşeceklerini düşünmedim. Bence kariyerlerinde bir noktaydı o ve bitti. Justin'in geri döneceğini sanmıyorum ki bu daha büyük bir yazık. Tek başına yaptığı turneye bayıldım, eski N'SYNC şarkılarından da söylemişti. Bayıldım!
Olly Murs'ün albümü "In Case You Didn't Know" 25 Eylül'de çıkacak.

2 yorum:

  1. ilk ben okudm niall ile iyi anlaştıklarını biliyorum ama one directionın türkiyeye gelmememsi çok üzücü *fatma

    YanıtlaSil
  2. 1D'nin kabak tadı verdiğini düşünen anonim.27 Haziran 2012 08:09

    çılgın ne kelime manyaklar. one direction'a birşey söyledik mi makinalı testereden daha tehlikeli oluyorlar. çıldırmışlar. hayatlarını 1D üzerine kurmuşlar. bu kadar hayranlık normal değil, cidden.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda 'Anonim' (ADSIZ) yerine adınızın ya da nickname'inizin gözükmesini istiyorsanız seçeneklerde 'Anonim' yerine 'Adı/Url' kısmını tercih ediniz. (Url kısmın boş bırakabilirsiniz)